Moje prve alpske rastline, Zbirka Preprost določevalni ključi, Preprost določevalni ključ - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Moje prve alpske rastline, Zbirka Preprost določevalni ključi

Preprost določevalni ključ

Moje prve alpske rastline, Zbirka Preprost določevalni ključi
 • Moje prve alpske rastline, Zbirka Preprost določevalni ključi
 • Redna cena:

  14,90 €

 • Popust:

  0,74 € (5%)

 • Spletna cena:

  14,16 €

 • Avtor:

  Barbara Bajd

 • Založba:

  Hart

 • Datum izida:

  15.09.2014

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Izšla nova knjižica iz zbirke določevalnih ključev, avtorice prof. dr. Barbare Bajd z naslovom Moje prve ALPSKE RASTLINE. Knjižica je pripravljena po objavljenih vsebinah in priporočilih Prirodoslovnega društva za tekmovanje iz znanja biologije za osnovne šole za Proteusovo priznanje za učence 8. in 9. razreda osnovnih šol. Z namenom, da bi učenci čim bolje spoznali alpske rastline in usvojili znanje, ki ga bodo koristno uporabili pri tekmovanju, je vsebina knjižice prilagojena priporočenim vsebinam in sicer vsebuje vse omenjene vrste alpskih rastlin ter njihove značilnosti. V uvodnem delu je avtorica opisala tudi življenjska okolja v Alpah ter prilagoditev rastlin na okolje, razložila kaj ogroža alpske rastline.
Namen te knjižice je predvsem predstaviti pestrost in raznovrstnost slovenskih alpskih rastlin. Hoja v hribe pa je lahko s to knjižico še zanimivejša in poučnejša.

Trda vezava, 130 x 19,5 cm, 50 strani.