Kdo sem?, SAMOANALIZA ZA VSAKO GLAVO - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

OBVESTILO: Ker sta tako pošta kot kurirska služba DPD preobremenjena s številnimi paketi, boste naročila morda prejeli z zamudo, v roku 2-3 dni. 

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa vas naprošamo, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Kdo sem?

SAMOANALIZA ZA VSAKO GLAVO

Kdo sem?
 • Redna cena:

  24,90 €

 • Popust:

  16,24 € (65%)

 • Spletna cena:

  8,66 €

 • Avtor:

  Karen Horney

 • Založba:

  UMco

 • Prevajalec:

  Branko Gradišnik

 • Datum izida:

  25.09.2014

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Monografija Karen Horney Kdo sem? je eno tistih redkih večnih del, ki s tem, ko preidejo v klasiko, ne zgubijo svoje konkretne, mobilizacijske, dejavne moči, saj jo iz potenciala v aktualizacijo sprošča bralsko sodelovanje. V njej avtorica analizira in preučuje možnosti psihološke samoanalize - do katere mere lahko zainteresirani in zavzeti posameznik na sebi uporablja tehnike psihoanalize, da bi z njimi rešil osebne težave.

Avtorica v knjigi razišče razloge, ki pripeljejo do nervoz, bralcu prikaže različne stopnje psihoanalitičnega razumevanja posamezne situacije in ovrednoti analitikov ter pacientov delež v psihoanalitičnem procesu. 

Pisana v strokovno neoporečnem, a hkrati dovolj umljivem in razumljivem jeziku, je knjiga Kdo sem? po eni strani fascinanten prikaz možnosti psihoanalize pri raziskovanju globin človekove osebnosti, po drugi strani pa tudi prvovrstno pomagalo, ki posamezniku omogoča podrobneje pogledati v gibala lastne duševnosti.

Mehka vezava, 15 x 21 cm, 266 strani.