Dotik neskončnih strasti - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Dotik neskončnih strasti

Dotik neskončnih strasti
 • Dotik neskončnih strasti
 • Dotik neskončnih strasti
 • Redna cena:

  19,90 €

 • Popust:

  2,98 € (15%)

 • Spletna cena:

  16,92 €

 • Avtor:

  Lenka Kaya Novak

 • Založba:

  Lenka Kaya Novak, samozaložba

 • Datum izida:

  01.10.2014

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Erotična zgodba 'Dotik neskončnih strasti' je izpoved temperamentne Neznanke, ki po svojem štiridesetem letu išče svoj višji namen. Že precej časa je spet samska, vendar tega ne obžaluje. Kljub temu pa želi spoznati pravega ... Tako se ji na virtualno pot in v njene sanje prikrade Neznanec, ki ji obrne življenje na glavo.

Pokaže ji do takrat še popolnoma neznana občutja strasti, pa tudi bolečine. Svet nešteto čutnih dimenzij, ko življenje dobi druge, neopisljive razsežnosti. Vse prej kot umiritev. Njuna pot je neskončna uvertura v končno ekstazo ... Njuni pogovori pa so resnični, nepopravljeni, prvinsko surovi …

Zgodba te neskončne erotike je zrcalo skritih, intimnih, velikokrat potlačenih in neizživetih občutkov marsikoga. Moralnih ali nemoralnih. Všečnih ali nevšečnih. Zgodba Neznanke je nekakšen dnevnik in ni klasično leposlovje. Je intimni zapis zrele ženske, ki se ji dogaja strastna ljubezen na njen povsem nov, neznan način. Zgodba so njeno hrepenenje po obljubljenih neskončnih dotikih…
Na virtualno pot ji pride Neznanec, ki v njej prebudi globoka, neskončna občutja strasti, pa tudi bolečine. Njene sanje se spremenijo v erotično fantazijo, njuna pot pa je neskončna uvertura v končno združitev.
Mehka vezava, 15 x 21 cm, 136 strani.