Količina:

0


Znesek:

0,00

Sara, bavbav fantov (3.bralna stopnja Knjigoljub)

3.bralna stopnja Knjigoljub

Sara, bavbav fantov (3.bralna stopnja Knjigoljub)
  • Sara, bavbav fantov (3.bralna stopnja Knjigoljub)
  • Redna cena:

    15,90 €

  • Popust:

    12,90 € (81%)

  • Spletna cena:

    3,00 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Knjigice iz zbirke Knjigoljub pospešujejo bralno razumevanje in motivacijo za branje. Za vse tri prebrane knjige in izpolnjena gesla 3. stopnje prejme bralec od založnika zlato priznanje. Gesla sporočite na e-mail info@avrora.si. Priznanje, ki ga bo vaš nadobudni bralec prejel pa izgleda takole: knjigoljub_priznanje.pdf

Tretja bralna stopnja je za bralce, ki imajo že precej osvojeno tehniko branja. Zgodbe so prirejene starostnemu obdobju 3.razreda osnovne šole, imajo kompleksno strukturo zgodbe in podzgodb. Knjige te stopnje so odlična popotnica za branje bolj zahtevnih besedil in predstavljajo neprecenljivo motivacijo za to.
Besedila so dolga, samo zgodba je razdeljena na več poglavij z mnogo zapleti, besedišče je bolj zahtevno in uvaja bralce – začetnike v branje kvalitetnih in obsežnejših besedil za mladino.

Kako bi se Sara sploh lahko zaljubila v Žana? Ko pa je vendar jasno, da so fantje neumni! Kot bi mignil, se Sara in njene prijateljice zapletejo v pravo vojno z Žanom in njegovimi prijatelji.
Na koncu na bralce čakajo igrive bralne uganke KNJIGOSLED, ki pospešujejo bralno razumevanje in motivacijo mladih bralcev.

Trda vezava, 15 x 21,5 cm, 59 strani.