Šepetalec športnim otrokom - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Šepetalec športnim otrokom

Šepetalec športnim otrokom
 • Redna cena:

  24,99 €

 • Popust:

  3,75 € (15%)

 • Spletna cena:

  21,24 €

 • Avtor:

  Andrej Miklavc

 • Založba:

  Minat

 • Datum izida:

  14.03.2015

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Zakaj imajo otroci radi šport in kako jih starši pri tem spodbujamo? 'Šepetalec športnim otrokom' je prva knjigam, ki enostavno in učinkovito povzema pogled in pomen razvoja otrok v športu skozi otroške potrebe ter starševske vloge pri tem.

Namenjena je staršem in vsem, ki imate otroke vključene v šport ali pa se z otroci v športu ukvarjate. Andrej Miklavc je v svoji knjigi na razumljiv način strnil svoje znanje in izkušnje o tem, KAKO, KDAJ in ZAKAJ naj starši za otroke izberejo šport, kot obliko razvoja in odkrivanja otrokovih sposobnosti. In kar je najpomembnejše, kako starši lahko podpiramo otroke v športu.

Knjiga naj bo otrokom, staršem in vsem, ki ste vključeni v šport v kakeršni koli vlogi v pomoč pri razumevanju, kaj otrok pričakuje v športu in na kakšen način ga lahko najbolje spodbujamo in podpiramo. Naj vam in vašim otrokom ta pogled spremeni razumevanje otroka v športu in naj vam bo vse skupaj v veliko veselje in užitek.

Trda vezava, 17 x 24 cm, 40 strani.