Emma Storm - Bratovščina Culis - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Emma Storm - Bratovščina Culis

Emma Storm - Bratovščina Culis
 • Redna cena:

  13,99 €

 • Popust:

  0,70 € (5%)

 • Spletna cena:

  13,29 €

 • ISBN:

  9789616661645

 • Avtor:

  Uroš Topić

 • Založba:

  Pasadena

 • Datum izida:

  05.06.2014

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Emma Storm je tik pred tem, da vstopi v zadnji letnik gimnazije, a se njena mama nenadoma odloči za selitev iz Ljubljane v Novo mesto. Emmi se zdi, da je njenega življenja konec in nikakor ne more sprejeti selitve.

Kmalu pa začne v svojem novem domu odkrivati pozabljene lepote preteklosti in še zaveda se ne, da jo bo predantična slovenska zgodovina popeljala v popolnoma novi svet. Odkriva, kdo so bili skrivnostno ljudstvo na Dolenjskem v halštatski dobi in razkrije, kdo jih je naučil že zdavnaj izgubljene veščine izdelovanja okrasnih steklenih jagod. Poleg tega o sebi izve, da ni čisto običajna najstnica iz Ljubljane.

Več kot 400 strani strani mladinskega fantazijskega romana spodobno koketira s svetovnimi uspešnicami sorodnega žanra.

Mehka vezava, 14,0 x 20,0 cm, 425 strani.

“Očarljiv, napet fantazijski roman, v katerega se bo zaljubila mladina. Zgodba polna moči, sočutja in domišljije, skrbno izdelana saga v maniri velikih svetovnih uspešnic za mlade. Kot bi jo zapisal zelo zrel pisatelj z dušo najstnika. Ampak knjiga je slovenska, in v resnici jo je napisal najstnik z zelo zrelo dušo.” - Desa Muck, pisateljica

ODSEK IZ KNJIGE:

Oseba je hodila počasi, brez kakršnekoli obremenitve v koraku, brez naglice v hoji. In sploh še ni prispela do druge jase. Jasno sem jo še lahko videla, ko je korakala proti travnati površini, bosonoga, obsijana z bledo mesečino. In v roki se ji je pobliskavala piščal, dolga in srebrna, da je že od daleč izgledala draga in redka. V prsih mi je razbijalo kot za stavo. Želodec je v trebuhu delal salte od poplave občutkov in v glavi sem zopet čutila omotico.

Tresočih dlani sem se še tesneje oklenila jeklene žlice za obuvanje in naredila nekaj korakov naprej. Hodila sem počasi in poskušala biti čim bolj tiha. Nisem smela biti hitrejša od osebe pred mano, morala sem držati razdaljo. Zdelo se mi je, da še v petah čutim razbijanje podivjanega srca...