Ameriška perverzija, bela - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Ameriška perverzija, bela

Ameriška perverzija, bela
 • Redna cena:

  24,94 €

 • Popust:

  1,25 € (5%)

 • Spletna cena:

  23,69 €

 • Avtor:

  Miss Black Monroe

 • Založba:

  BM založništvo

 • Datum izida:

  06.05.2015

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Knjiga ni tradicionalna kriminalka, ampak je v kriminalno ozadje vpleteno razvijanje glavnega lika in iskanje njene indentitete. Skrivnost je na vsakem prelomu lista, kajti glavna junakinja, detektivka, ki raziskuje umore, nima imena, drugače kot z Madam si je nihče ne drzne ogovoriti, njen pomočnik ostaja večno Novinec in moška kontrola je enostavno poimenovana Gospod.

Glavni lik knjige z egoizmom poskuša obrniti tok dogajanja po svoji volji. S svojimi obrambnimi mehanizmi izziva različne psihološke reakcije pri ljudeh.
Že samo dogajanje v New Yorku in neizmerna ljubezen, ki se čuti do tega mesta, pošilja bralcem energijo, ki jo je težko zavrniti.

Avtorica s svojim literarnim slogom zaznamuje skrivnost kriminalnega dejanja in pridih literature dvajsetega stoletja, ki ga postavi v današnjičas. Z izvirno razdeljenostjo knjige in samim razvojem romana avtorica izkazuje podporo drugačni in kreativni literaturi.

Knjiga je na voljo v beli in črni izdaji. V beli knjigi so predstavljene definicije čustev, ki zaznamujejo izbrano poglavje. Konec knjige pripoveduje pomočnik glavne detektivke. Razočaranje in izdaja sta prevelika za nadaljnje delovanje glavnega lika, zato je nujen pobeg iz mesta sanj.

Trda vezava, 16 x 24 cm, 260 strani.