Količina:

0


Znesek:

0,00

Deklica s knjigami (3. del serije)

Deklica s knjigami (3. del serije)
  • Redna cena:

    19,99 €

  • Popust:

    1,00 € (5%)

  • Spletna cena:

    18,99 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Tretji roman iz serije kriminalk o Benjaminu Malaussenu, ene najuspešnejših in najbolj priljubljenih kriminalnih sag francoske književnosti.

Ko lepa in neuničljiva Julie Corrençon protestno odkoraka iz Malaussenovega življenja, se začne svet okoli njega podirati. Kako naj s tako veliko luknjo v srcu skrbi za svoje brate in sestre? V imenu lagodnejšega življenja svoje družine sprejme usodno ponudbo in konča s kroglo med očmi. Ravno ko se Julie vrne k njemu. Maščevanje ženske, ki ljubi, pa ne pozna nobenih meja.

Deklica s knjigami (naslov se navezuje na Andersenovo Deklico z vžigalicami) je tretji roman iz serije kriminalk o Benjaminu Malaussenu, ene najuspešnejših in najbolj priljubljenih kriminalnih sag francoske književnosti. Benjamin Malaussen je komentar našega sveta - sen človeštva, ki ga zares skrbi le sreča svojega najbližjega soseda. Je eden najbolj nevsiljivih, privlačnih in pomenljivih likov, ki jih bomo srečali v tako zabavnem romanu. Isto lahko rečemo za celoten Malausenov klan.

Deklica s knjigami je roman, ki vam bo pognal kri po telesu, vam segel do srca in tam tudi ostal.

Mehka vezava, 19,5 x 13,5 cm, 348 strani.