Tapkanje - Revolucionarni sistem za življenje brez stresa, Revolucionarni sistem za življenje brez - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Tapkanje - Revolucionarni sistem za življenje brez stresa

Revolucionarni sistem za življenje brez

Tapkanje - Revolucionarni sistem za življenje brez stresa
 • Redna cena:

  24,00 €

 • Popust:

  1,20 € (5%)

 • Spletna cena:

  22,80 €

 • ISBN:

  9789616950039

 • Avtor:

  Nick Ortner

 • Založba:

  Primus

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Tapkanje, znano tudi kot EFT, je mogočno orodje za izboljšanje življenja na več ravneh: duševni, čustveni in fizični. Dokazano hitro in učinkovito poskrbi za vrsto različnih težav – od tesnobe, kroničnih bolečin, odvisnosti in strahu do uravnavanja teže, finančnega obilja, odprave stresa in še veliko več.

Tapkanje, osnovano na načelih starodavne akupresure in moderne psihologije, se hkrati osredotoča na specifične energijske meridijane in negativna čustva ali telesna občutja. Skupaj z govorjenjem pomaga pomiriti živčni sistem, da se obnovi energijsko ravnovesje v telesu in vzpostavi zdrav odziv možganov.

Svetovno priznani strokovnjak za tapkanje Nick Ortner razkriva:

- zgodovino in znanost tapkanja in zakaj ga toliko zdravnikov priporoča pri vrsti zdravstvenih težav;
- enostavne vaje, osnutke in zapiske, s katerimi se boste postopoma naučili tapkati za odpravo različnih težav;
- lekcije o odpravi bolečin, spodbujanju hujšanja, izboljšanju odnosov s tapkanjem;
- resnične življenjske zgodbe o zdravljenju, od lajšanja bolečin pri fibromialgiji do premagovanja strahu pred letenjem.

Preprosti postopki, ki jih opisuje Nick Ortner, bodo bralcem pomagali znebiti se strahov in omejujočih prepričanj, ki jim preprečujejo življenje, kakršnega si želijo.

Mehka vezava, 22 x 14 cm, 285 strani