Kuhamo z najboljšimi: 9 vrhunskih slovenskih kuharjev pri vaši mizi - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Zaradi izrednih razmer do preklica karantene ne omogočamo plačil po povzetju. Zaradi omejevanja širitve koronavirusa vas naprošamo, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.
Količina:

0


Znesek:

0,00

Kuhamo z najboljšimi: 9 vrhunskih slovenskih kuharjev pri vaši mizi

Kuhamo z najboljšimi: 9 vrhunskih slovenskih kuharjev pri vaši mizi
  • Kuhamo z najboljšimi: 9 vrhunskih slovenskih kuharjev pri vaši mizi
  • Kuhamo z najboljšimi: 9 vrhunskih slovenskih kuharjev pri vaši mizi
  • Kuhamo z najboljšimi: 9 vrhunskih slovenskih kuharjev pri vaši mizi
  • Kuhamo z najboljšimi: 9 vrhunskih slovenskih kuharjev pri vaši mizi
  • Kuhamo z najboljšimi: 9 vrhunskih slovenskih kuharjev pri vaši mizi
  • Kuhamo z najboljšimi: 9 vrhunskih slovenskih kuharjev pri vaši mizi
  • Kuhamo z najboljšimi: 9 vrhunskih slovenskih kuharjev pri vaši mizi
  • Kuhamo z najboljšimi: 9 vrhunskih slovenskih kuharjev pri vaši mizi
  • Kuhamo z najboljšimi: 9 vrhunskih slovenskih kuharjev pri vaši mizi
  • Kuhamo z najboljšimi: 9 vrhunskih slovenskih kuharjev pri vaši mizi
  • Redna cena:

    24,80 €

  • Popust:

    1,24 € (5%)

  • Spletna cena:

    23,56 €

  • ISBN:

    9789616612623

  • Avtor:

    Več avtorjev

  • Založba:

    Dedal

  • Datum izida:

    15.09.2015

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

V uredništvu revije Dober tek so pripravili knjigo, kakršne še ni bilo! Pred natanko 20 leti je z velikim zagonom izšla prva številka izvirne slovenske revije za ljubitelje kulinarike, revije Dober tek. Okrogli jubilej revije bo simbolno obeležil prav poseben in na slovenskem prostoru edinstven knjižno-kulinarični projekt: knjiga »Kuhamo z najboljšimi – 9 vrhunskih slovenskih kuharjev pri vaši mizi«. Ne gre le za še eno kuharsko knjigo, gre za promocijo slovenske avtorske kuhinje, vrhunske kulinarike in vseh slovenskih chefov, ki so bistveno prispevali k razvoju kulinarike v Sloveniji.

V sodelovanju z najboljšimi slovenskimi kuharji smo ustvarili sodobno oblikovano knjigo, v kateri se na 112 straneh slovenski vrhunski kuharji predstavljajo s po dvema avtorskima receptoma.

Vsi recepti so objavljeni s fotografijami postopkov v stilu »korak za korakom«, saj lahko le tako ljudem približamo avtorske jedi slovenskih kuharjev in vrhunsko slovensko kulinariko prinesti k domači mizi. Devet vrhunskih slovenskih kuharskih mojstrov korak za korakom predstavlja pripravo svojih avtorskih jedi, za katere so prepričani, da jih lahko pripravimo tudi mi. V knjigi so zbrani recepti za jedi, ki so bili, ali pa še bodo, objavljeni v  rubriki »Šola kuhanja«.

Korak za korakom sledite pripravi receptov, kakor na kuharskem tečaju! 112 strani z vrhunskimi fotografijami jedi in postopkov.

- JANEZ BRATOVŽ
Tunin tatar z gobami in karameliziranimi pistacijami
Lososov file v tankem vlečenem testu s špinačno in mangovo omako

- IGOR JAGODIC
File zlatovčice v kruhovem ovoju in »ričota« z mlado špinačo, pinjolami in beluši
Volovski rep s pečenim korenčkom in kruhovim kipnikom

- BORUT JOVAN Pašteta dimljene šunke v želeju jurke, krema mladega sira in vložen domač »runkl«
Kremni sataraš z jajcem sous vide in kockami brioša

- TOMAŽ KAVČIČ
Brancinov file na solnem žaru
Pica na žlico

- ANDREJ KUHAR
Mariniran losos v ovoju črne palačinke, ananasov čatni in creme fraîche z zelenim čajem in kaviarjem
Sadje v kuhanem vinu s cimetovim sladoledom in karameliziranim biskvitom

- MARKO PAVČNIK
Poširan file sulca z zeliščnim nadevom in leča z zelenjavo
Jelenov file s hruškovimi cmoki in smrekovo omako

- GORAZD POTOČNIK
Bučna »panakota« s semeni čija, hitri konopljin biskvit in mandljevi piškotki
Novoletni lončki presenečenja in mangovo-čokoladni whoopiji

- UROŠ ŠTEFELIN
Kunčji file, nadevan z gosjimi jetri, in prosena kaša na bučni kremi
Čokoladna tepka s sladoledom iz medenega piva, orehovim in čokoladnim drobljencem

- BINE VOLČIČ
Tortelini s česnom, krompirjem in žafranom v parmezanovi omaki s pečenim češnjevim paradižnikom
Pečene trlje, pire z algami in kumaričnim oljem, popečena kumara in »ribji čaj«

Trde platnice, vezane v umetno platno z zlatotiskom, format 21 x 27 cm, 112 strani.
Vrhunske fotografije so delo priznanega kulinaričnega fotografa Janeza Pukšiča.