Razcvet zavesti: Pogovori o prebujajočem človeku - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Razcvet zavesti: Pogovori o prebujajočem človeku

Razcvet zavesti: Pogovori o prebujajočem človeku
 • Razcvet zavesti: Pogovori o prebujajočem človeku
 • Redna cena:

  15,68 €

 • Popust:

  0,78 € (5%)

 • Spletna cena:

  14,90 €

 • ISBN:

  978-961-283-434-0

 • Avtor:

  Viktorija Kos

 • Založba:

  Samozaložba

 • Datum izida:

  30.10.2015

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Človek je v procesu prebujanja. Vse naše delovanje, ustvarjanje in raziskovanje je izraz vneme po vse večjem zavedanju. Kako si pridobiti pravo védenje in postati svobodno bitje? O tem govori pričujoča knjiga, ki razkriva razvoj človeške zavesti.

Vsebuje navedke modrecev kot so bili Pitagora, Heraklit, Buda, Lao Zi, Sokrat, Jalal al-Din Rumi, Kabir idr., umetnikov, filozofov in kvantnih fizikov ter zgodbe iz zakladnice modrosti. Vsebina ni le informativna, ampak predvsem samorefleksivna in se nanaša na naše vsakdanje življenje. Besedilo je napisano v dialogu, kar mu daje živost in nas osebno nagovarja. Vzpodbuja nas k razmišljanju, opazovanju sebe in nas bodri, naj storimo kaj, da bi zaživeli kot zavestna bitja, spoznali sebe in dosegli notranje zadovoljstvo

Več dodatnih informacij o knjigi si lahko preberete na povezavi: www.razcvet-zavesti.si/...


IZ SPREMNE BESEDE, prof. dr. Igor Kononenko:
»Razcvet zavesti je jedrnat in poglobljen pogled v bistvo duhovnega iskanja. Spontano, v pogovoru dveh prijateljev razkriva globoka duhovna znanja, ki so poznana vsem tradicijam, tako Vzhoda kot Zahoda. Zbirka citatov v knjigi, ki si jih prijatelja pripovedujeta, je preprosto čudovita. Branje modrosti bralca prevzame in ga občasno popelje v stanje meditacije, saj modrost lahko zares sprejmeš šele, ko umiriš svoj um in odpreš srce, da jo začutiš z vsem svojim bitjem. Knjiga nas pripelje do bistva življenja in edinega, kar pravzaprav iščemo v življenju, do Ljubezni.«

Mehka vezava, 14,4 x 22,2 cm, 232 strani.