Skrivnost, imenovana Alzheimer - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Skrivnost, imenovana Alzheimer

Skrivnost, imenovana Alzheimer
 • Redna cena:

  27,80 €

 • Popust:

  1,39 € (5%)

 • Spletna cena:

  26,41 €

 • ISBN:

  9789619364673

 • Avtor:

  Marie Gendron

 • Založba:

  Chiara

 • Datum izida:

  19.06.2015

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Knjiga nudi odličen vpogled v vzroke in potek te bolezni predvsem pa poudarja ustrezen, človeški odnos do oseb, ki jih je Alzheimerjeva bolezen prizadela. Ta tip demence opisuje z osebnega vidika ter prepleta tako znanstvene ugotovitve kot osebne izkušnje dela z osebami z demenco.

Nudi odličen vpogled v vzroke in potek te bolezni predvsem pa poudarja ustrezen, človeški odnos do oseb, ki jih je Alzheimerjeva bolezen prizadela. Daje oporo svojcem pri prepoznavanju te bolezni in nudenju pomoči osebam z demenco, hkrati pa bralcu omogoča znanje o možnostih preventive te bolezni pri sebi.
Knjiga je dobrodošla pridobitev v našem prostoru, saj tovrstnega poljubnega opisa Alzeheimerjeve bolezni ni mogoče dobiti v slovenskem jeziku.

"Po ocenah ima v Sloveniji demenco okrog 25.000 ljudi, število v zadnjih letih eksponentno narašča.Alzheimerjeva bolezen je najpogostejši vzrok demence. Zgodnje prepoznavanje prav s strani svojcev omogoča ustrezno zdravljenje in zaviranje upada spoznavnih sposobnosti. Prevedena knjiga 'Skrivnost, imenovana Alzheimer' opisuje to vrsto demence z osebnega vidika ter prepleta tako znanstvene ugotovitve kot osebne izkušnje dela z osebami z demenco. Nudi odličen vpogled v vzroke in potek te bolezni predvsem pa povdarja ustrezen, človeški odnos do oseb, ki jih je Alzheimerjeva bolezen prizadela. Daje oporo svojcem pri prepoznavanju te bolezni in nudenju pomoči osebam z demenco, hkrati pa bralcu omogoča znanje o možnostih preventive te bolezni pri sebi. Knjiga je dobrodošla pridobitev v našem prostoru, saj tovrstnega poljudnega opisa Alzeheimerjeve bolezni ni mogoče dobiti v slovenskem jeziku."

Prof. dr. Peter Pregelj, dr. med.

Mehka vezava, 15 x 22,7, 280 strani