Količina:

0


Znesek:

0,00

Ena žlahtna štorija (broširana)

Ena žlahtna štorija (broširana)
  • Redna cena:

    14,99 €

  • Popust:

    1,50 € (10%)

  • Spletna cena:

    13,49 €

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Vse o zakulisju najbolj priljubljene slovenske TV-serije. Ste vedeli, da Zala (Ajda Smrekar) včasih, utrujena od napornih urnikov snemanj, ki jih mora usklajevati z delom v gledališču, med snemalnimi premori za nekaj minut zaspi?

Da si Smiljan (Matjaž Javšnik) in Anica (Vesna  Pernarčič) zapomnita besedilo v le 10 minutah? Da je priljubljeni Gušto (Primož Forte) bolj jutranji kot večerni tip človeka? Vse to in še veliko drugega boste o nadaljevanki, ki podira rekorde gledanosti ter ima celo svojo turistično pot in svoja vina, izvedeli v pričujoči knjižici.

Spoznali boste več kot 100-člansko ekipo, ki iz dneva v dan, od sedmih zjutraj do šestih zvečer ustvarja vedno nove  zaplete in razplete, pokukali v studio, ki ga člani ekipe šaljivo kličejo rudnik ter (še) bolje spoznali očarljiva Goriška brda, kjer poteka snemanje zunanjih prizorov nadaljevanke. Izvedeli boste v katerem prizoru nastopa avto tamkajšnjega župana, kako je umik kulise Tonkinega groba s pokopališča povzročil pravo zmešnjavo in s kakšnimi težavami se ubada lastnik Grediča odkar je na PLANET TV na sporedu štorija o Bertu in njegovih štirih pupah.

Ena žlahtna štorija je prva slovenska igrana dnevna nadaljevanka, ki ji je uspelo zares osvojiti domače gledalce.  Za svojo so jo vzeli tako mladi kot tudi nekoliko starejši, moški in ženske, Štajerci, Dolenjci, Gorenjci in Prekmurci, prebivalci mest in tisti s podeželja. V zgodbi o boju za dediščino, predvsem pa v zabavnih, duhovitih, hkrati pa še kako realističnih likih je marsikdo prepoznal odseve  resničnih življenjskih usod ljudi iz mesa in krvi, ki živijo na naših tleh.

S svojo priljubljenostjo je, so prepričani v Produkcijski hiši Mangart, ki ustvarja televizijsko uspešnico, opozorila na to, da si Slovenke in Slovenci v obstoječem, s tujimi licenčnimi šovi prenasičenem medijskemu prostoru, pravzaprav najbolj želimo čisto navadne, osvežujoče preproste pristne domače štorije.

Mehka vezava, 15,0 x 21,0 cm, 276 strani.