Količina:

0


Znesek:

0,00

Joga in tek

Joga za tekače in tek za jogije

Joga in tek
  • Redna cena:

    21,50 €

  • Popust:

    1,08 € (5%)

  • Spletna cena:

    20,42 €

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Knjiga Joga in tek je namenjena tekačem, ki želijo začeti z jogo, prav tako pa je primena tudi za jogije, ki bi radi izboljšali svojo kondicijo. Joga in tek sta kot dober zakonski par. Skupaj sta dobra kombinacija gibanja in sproščanja.

Tako pri teku kot jogi se počutimo svobodni. Redna vadba joge zmanjšuje telesne poškodbe, med drugim pa je tudi dobra osnova za tek. Tek je primeren za jogije, ker izboljšuje kondicijo.
Tako pri jogi kot teku se nam poviša življenjska energija, zaradi česar se počutimo srečni in zadovoljni, prav tako pa se pri obeh sproščajo endorfini, hormoni sreče. Zaradi tega notranjega občutka sreče nekateri pravijo, da sta joga in tek kot "naravna droga". Če že gre za takšno odvisnost, ima ta vsaj zdravilne učinke.
Vse je v gibanju. Krvni obtok je nenehno v pretoku in ves svet se nenehno spreminja. Življenje je gibanje. Vse, kar vidimo v materialnem svetu, je minljivo. Edino, kar res imamo, je sedanji trenutek, ta trenutek "zdaj".
Z jogo in meditacijo se učimo ozavestiti vsak trenutek. Med tekom se bolje zavedamo dihanja in ravno zaradi tega se zavedamo tudi sedanjega trenutka. Naše fizično telo je podvrženo staranju. Z jogo in tekom pa ga ohranjamo zdravega, mladostnega in v dobri kondiciji. Zdravje je bogastvo, v katerega se splača vlagati.

Vsebina:
Tek za jogije
Joga za tekače
Vaje za ogrevanje
Vaje za sproščanje
Razgibalne vaje v dvoje
Zdrav slog življenja
Nasveti in zanimivosti

Mehka vezava, 140 strani.