Količina:

0


Znesek:

0,00

Kaj za vraga naj kupim za darilo?

Kaj za vraga naj kupim za darilo?
 • Kaj za vraga naj kupim za darilo?
 • Kaj za vraga naj kupim za darilo?
 • Kaj za vraga naj kupim za darilo?
 • Redna cena:

  24,90 €

 • Popust:

  1,24 € (5%)

 • Spletna cena:

  23,66 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Več kot 300 zabavnih idej in zgodb za najboljša darila. Obdarite in zmagajte! Knjiga ponuja ideje, kaj dejansko kupiti nekomu za darilo in kako z voščilom ustvariti nepozabno zgodbo.
Bogato je opremljena tudi z vrhunskimi fotografijami Jasmine Putnik, ki pokažejo, unikatnost, izvirnost in uporabnost daril.

Obdarovanje je brez dvoma ena najlepših gest. Žal pa je marsikomu postalo breme in stres. Pentlca vrh škatle je prišla ravno zato, da v vas zbudi to otroško razigranost, ko z darilom v rokah čakamo, da se vrata odpro in zmagovalni občutek ob podarjanju. Želi da uživate.
Tako je pred vami prvi priročnik z aktualnim naslovom: »Kaj za vraga naj kupim za darilo?«, resnična novost, ki vam bo odprla povsem nov pogled na obdarovanje.

Z več kot 300 odštekanimi idejami, združenimi v 33 tem (npr. upokojenec, mladi očka, mladoporočenca, vselitev v novi dom, …), boste poleg KAJ KUPITI odkrili tudi KAKO PODARITI! Unikatne kombinacije izdelkov so namreč opremljene s humornimi citati, s katerimi boste svoja darila zaokrožili v celovito zabavno zgodbo. Tako bodo vaša darila postala res osebna, z njimi pa boste obdarovancem pričarali nasmeh, ki zlepa ne bo izginil.

Trda vezava, 21,5 x 21,5 cm, 143 strani.