Količina:

0


Znesek:

0,00

Ponovno povezani - Zdravi druge, zdravi sebe

Ponovno povezani - Zdravi druge, zdravi sebe
 • Redna cena:

  23,00 €

 • Popust:

  1,15 € (5%)

 • Spletna cena:

  21,85 €

 • Najboljša cena* v 30 dneh: 21,85 € (0%)
 • ISBN:

  9789612269838

 • Založba:

  Karantanija

 • Datum izida:

  01.05.2010

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Zakaj se ugledni zdravniki in znanstveniki s področja medicine zanimajo za edinstvena poročila o zdravljenjih, ki prihajajo iz pričevanj klientov dr. Erica Pearla? Zanimiv in svež uvid v dinamiko zdravljenja. V svoji knjigi nas Dr. Eric Pearl na humoren način vodi od trenutka, ko je odkril svojo sposobnost zdravljenja, do njegovega zasluženega slovesa človeka, ki je postal instrument, preko katerega je proces predstavljen svetu.

Kaj pomeni, ko ti pacienti poročajo o nenadnem izginotju obolenj kot so rak, AIDS, cerebralna paraliza, sindrom izgorelosti? In kaj pomeni, ko ljudje, ki so bili v stiku z Ericom pravijo, da imajo sedaj dostop do novih energij, ki zdravijo - ne le da so jih prejeli sami, temveč lahko pomagajo tudi drugim? Kakšen fenomen je to?

Dr. Eric Pearl je kot zdravnik 12 let vodil zelo uspešno kiropraktično ambulanto, drugo največjo v Los Angelesu. Nekega dne so njegovi klienti začeli poročati, da na sebi občutijo njegove roke tudi takrat, ko se jih ni dotikal, ter da v prostoru čutijo prisotnost ljudi, čeprav jih ni bilo. Prvih nekaj mesecev po tem dnevu je na svojih dlaneh med zdravljenjem pažal drobne, pikčaste krvavitve. Kmalu za tem so klienti pričeli sporočati, da so čudežno ozdraveli od raka, bolezni povezanih z AIDS-om, sindromom kronične utrujenosti, prirojenih anomalij, cerebralne paralize in drugih težkih obolenj.

Vse to se je dogajalo medtem, ko je dr. Pearl preprosto držal roke blizu njih. Ozdravljenja se nadaljujejo še danes. Do sedaj so dokumentirana v šestih knjigah, vključno s svetovno uspešnico ‘Ponovno povezani: Zdravi druge, zdravi sebe‘. Od takrat naprej je dr. Pearl pogost gost mnogih radijskih in televizijskih oddaj v ZDA in po svetu. Govoril je v palači Združenih narodov, imel predavanje v prepolni dvorani Madison Square Garden v New Yorku in gostoval v številnih medicinskih inštitutih.

Njegova metoda deluje tako, da se boste morali ponovno vprašati o vsem, kar ste do sedaj prebrali o konvencionalnem zdravljenju. ‘Nove' zdravilne frekvence, ki jih opisuje dr. Eric Pearl, povsem nadgrajujejo ‘tehnike' in nas pripeljejo do nivojev iznad vsega, kar je bilo do sedaj dostopno komerkoli, kjerkoli. Ponovno povezani je bila do sedaj prevedena že v 36 svetovnih jezikov.

Mehka vezava, 24 x 16 cm, 285 strani.