Količina:

0


Znesek:

0,00

Esenca življenja na Poti

Esenca življenja na Poti
 • Esenca življenja na Poti
 • Esenca življenja na Poti
 • Esenca življenja na Poti
 • Esenca življenja na Poti
 • Esenca življenja na Poti
 • Esenca življenja na Poti
 • Esenca življenja na Poti
 • Esenca življenja na Poti
 • Redna cena:

  21,90 €

 • Popust:

  1,10 € (5%)

 • Spletna cena:

  20,80 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Maja Novak je pri 22 letih, ko doma preprosto ni več videla priložnosti za mentalno, duhovno in poslovno rast, pustila vse in se sama odpravila v neznano. Postala je popotnica. Raziskala je kar nekaj kotičkov našega planeta, glavni akterji v knjigi pa so ljudje, s katerimi je spletla globoke vezi in od katerih se je učila tistih najbolj skritih in še neodkritih resnic o življenju.

Knjiga nas popelje v svet domačinov in čudovitih ljudi, ki so jo posvojili in vzeli za svojo, ko je postala del njihovega domačega vsakdana. V knjigi so zapisane zgodbe, ki jih je doživela, in sicer vse od romantičnega latinskega sveta Karibov in Mehike do skrivnostnih in kulinarično zanimivih kotičkov Azije. Tu so izkušnje, ki so nastale ob njenem delu v ZDA, na Novi Zelandiji in tudi tiste, ki so nastale v svetu ekstremno bogatih milijarderjev, ki uživajo na prestižnih morskih lepoticah.

Knjiga vam bo dala širši vpogled v svet in v razmišljanja različnih ljudi, obenem pa poglobila vaše razmišljanje o sebi, če boste to želeli. Navdušila vas bo nad potovanji in vas opogumila, da se lotite tistega, za kar živi vaše srce, da si v življenju privoščite vse, kar si zaslužite in da ste pri tem ponosni nase in na to, kar dosegate.
Vsako poglavje prinaša tudi recept za slastno jed ali napitek in nasvete, ki jih je Maja zbirala na svojih poteh od različnih ljudi, ki se ukvarjajo z zdravjem in s prehrano. Esenca jo je vodila po poti od zanzibarskega zdravilca, portoriškega reiki izvedenca, nutricista Davida Wolfa do priljubljene Savine Atai in mističnega taoističnega učitelja Dušana Donka. Kak recept in nasvet preizkusite tudi vi!

Mehka vezava, 14 x 21 cm

O AVTORICI:

Maja Novak, Mayita je popotnica z dušo, ki je pričela s samostojnimi potovanji in delom v tujini pri 19-ih letih. Ko je dopolnila 22 let in zaključila študij turizma in gostinstva je začutila močno potrebo po spremembi, ob enem pa v njeni rodni deželi ni več našla priložnosti za mentalno, spiritualno in karierno rast. Odpravila se je s trebuhom za kruhom na dolgo popotovanje samospoznavanja, učenja o zivljenju in ustanavljanja svoje kariere.

"Četudi me je življenje včasih vodilo po sila čudni poti, sem se zavedala, da me na koncu te poti čaka nekaj, za kar je bilo pot vredno prehoditi."

O KNJIGI SO DEJALI:

"Super povezujete doživetja s potovanj po svetu in vase z recepti za odlično hrano, ki je metafora za uživanje življenja. Se povsem strinjam z vami, čeprav nisem več mlada, haha. Strinjam se, da je pomemben “sijaj v očeh in neizmeren vir strasti v srcu”. Obojega v obilju še naprej, draga Maja, želim iz srca!" - Manca Košir, novinarka, publicistka in javna intelektualka

"“Edina knjiga na tržišču, ki združuje potovanja po svetu, zdravo kulinariko in osebno rast. Nekaj zares posebnega.” - Saša Vodovnik, koordinatorka knjigarne Zdaj, Koseze, Ljubljana

"No, tako. Danes pozno popoldan sem prišla domov po nekaj dneh, pojedla kočerjo in videla, da je po pošti pred dnevi prišla tvoja knjiga. “Jo bom malo prelistala, tako za občutek”, sem si rekla. Od mize sem se nato prestavila na udoben kavč in jo pred destimi minutami odložila, ko sem prebrala zadnji stavek. Ne spomnim se kdaj sem nazadnje prebrala knjigo tako..naenkrat! Verjetno zato, ker sem se ob njej zabavala, ker sem v njej našla toliko sebe, toliko potrditev, toliko pozitivnega.. čestitam in še enkrat hvala Maja!" - Alenka Palovšnik, popotnica

"“NORO!!!!! Tole ti morm napisat še med tem ko berem….ne morem vrjet kok me prevzame vsaka stran ko opisuješ dneve-mravljinci po rokah, nogah, trebuhu…povsod!!! Človek res lahko začut tvoje potovanje…zravn pa še polno občutkov sreče, veselja, ljubezni pa tudi solžih oči….in to na šihtu! Bog ne dej ga me kdo gleda." - Mateja Gašperin, prijateljica