Količina:

0


Znesek:

0,00

Revije o knjigah

Revije o knjigah
  • Redna cena:

    14,90 €

  • Popust:

    10,00 € (67%)

  • Spletna cena:

    4,90 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Na voljo so še zadnji rahlo poškodovani izvodi, na platnicah se najde kakšna praska, ali pa so nekoliko obarvane od sonca. Zato je cena znižana.
Renate Rugelj, magistra založniških študij, se je sprva posvetila raziskovalnemu naravoslovju, kasneje pa jo je potegnilo v svet tiskanih medijev in knjig, kjer dela že skoraj dvajset let. V tem času je prehodila dolgo pot od glavnega motorja brezplačnih medijev, (kartice Feliks in revija Premiera), do soustanoviteljice brezplačne revije Bukla. Je avtorica in soavtorica treh monografij, velikega števila člankov in prispevkov o knjigah, v knjižnih krogih pa najbolj znana po svoji predanosti reviji Bukla, kjer skrbi tako za njeno oblikovno in vsebinsko kot tudi tržno plat.

V knjigi Revije o knjigah na Slovenskem 1945–2015 je ustvarjalno povezala svojo poklicno in študijsko pot ter pokazala, da imajo ­splošnoinformativne knjižne revije na naših tleh dolgo in bogato tradicijo, a da lahko kontinuirano izhajajo zgolj v kombinaciji pozitivnega odziva celotne knjižne panoge in javne podpore.

Mehka vezava, 15 x 21 cm, 198 strani.