Količina:

0


Znesek:

0,00

Prvošolec (vatirana izdaja)

Spominska knjiga za prvi razred

Prvošolec (vatirana izdaja)
 • Prvošolec (vatirana izdaja)
 • Prvošolec (vatirana izdaja)
 • Prvošolec (vatirana izdaja)
 • Prvošolec (vatirana izdaja)
 • Prvošolec (vatirana izdaja)
 • Prvošolec (vatirana izdaja)
 • Prvošolec (vatirana izdaja)
 • Redna cena:

  19,90 €

 • Popust:

  2,98 € (15%)

 • Spletna cena:

  16,92 €

 • Najboljša cena* v 30 dneh: 16,92 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Vstop otroka v šolo je poseben dogodek. Beležite čarobne trenutke prvega leta v šoli. Skupaj z otrokom jih prenesite v knjigo Prvošolec in ustvarite nepozabno zgodbo. Prvošolec je spominska knjiga za 1. razred osnovne šole. Vanjo starši in otrok zapisujejo, rišejo in lepijo najbolj pomembne dogodke, ki so se zgodili v otrokovem prvem šolskem letu.

Prve črke, besede in številke, prve šolske potrebščine, domače naloge, šolski tabor, plavalni tečaj, šolske počitnice ... Ti trenutki bodo ustvarili dogodke, ki se bodo v knjigi spletli v živahno celoto. Samo enkrat je otrok prvič v šoli. Ustvarite zgodbo in podarite otroku unikatno darilo – čudovit spomin na prvi razred. Knjiga vsebuje 40+ strani, kar vključuje prostor za več kot 20 fotografij, 3 vadne liste, rubriko V spomin, rojstnodnevni koledar, urnik ...

Knjiga je uporaben pripomoček za spremljanje otrokovega najbolj pomembnega šolskega leta. Vse, kar je pomembno, se zabeleži. Na koncu leta je na enem mestu zbrano celotno dogajanje otroka v 1.r OŠ. In čez čas, bo to prelep spomin na prvo šolsko leto.

Vatirana vezava, 21,5 x 26,5 cm, 43 strani.

MNENJA ZADOVOLJNIH STRANK:

"Knjigo piševa skupaj s sinom. Za Prvi šolski dan sva že vse napisala. Sine komaj čaka Jesenske počitnice, da bova spet kaj napisala". (Jože)

"Ilustracije so zakon! Naša Eva se je prav zaljubila v oba glavna lika. Knjiga je res super. Super je tudi del knjige V spomin. Naša je že trem sošolkam dala knjigo za narisat sliko v spomin". (Mateja)

"Knjiga pade v oči. Lepe ilustracije, ravno prava vsebina za 1. razred. Prvi šolski dan smo že izpolnili, V spomin je tudi že dala narisat. Zdaj čakamo na Jesenske počitnice in na Tabor". (Tanja)

"Knjigo smo dobili od babi. Naš Peter komaj čaka, da bomo spet kaj napisali notri. Prvi šolski dan in Plavalni tečaj sta že izpolnjena. Zdaj jo je posodil sošolcu, da mu nariše risbico v spomin. Ima že seznam, komu bo knjigo dal naprej. Rubrika V spomin pride zelo prav. Domiselno!" (Mateja)

"Všeč mi je zato, ker ob izpolnjevanju knjižice izvem tudi to, kar sicer ne bi nikoli izvedela". (Špela)

"Trenutki bogatijo življenje...in ujeti v spominsko knjigo prvošolca bodo bogatili nas, poglabljali čustva v otroku in vzbujali nostalgijo prihajajočih generacij..." (Tatjana)

"Všeč so nam listi. Niso z lakom premazani, zato se lepo (normalno) piše po njih. In ilustracije so zelo luštne". (Marjana)

"Knjiga je naši Manci tako všeč (lepe barve, mehke platnice, izredno lepe ilustracije), da jo bo kupila tudi svoji sošolki za njen rojstni dan. Potem bosta obe imeli enako knjigo". (Meta)