Komplet Drobižki (5 knjig), Velike tiskane črke - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Komplet Drobižki (5 knjig)

Velike tiskane črke

Komplet Drobižki (5 knjig)
 • Redna cena:

  49,95 €

 • Popust:

  24,96 € (50%)

 • Spletna cena:

  24,99 €

 • Avtor:

  Antoon Krings

 • Založba:

  Didakta

Brezplačna dostava

Vsebina kompleta:

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Zbirka petih priljubljenih slikanic iz serije Drobižki. Drobižki so žuželke in druge male živali in vsi živijo na istem vrtu. Vedenje Drobižkov je zelo podobno vedenju majhnih otrok: lahko občutijo veselje in jezo, bolečino in nežnost, zavist in prijateljstvo.

Drobižki so avtorsko delo Antoona Kringsa. Njegova poučna in zabavna zbirka je postala mednarodna uspešnica, doslej je pri založbi Gallimard izšlo že 36 naslovov, v Franciji so začeli tudi s predvajanjem risanke o Drobižkih.

Drobižki so žuželke in druge male živali in vsi živijo na istem vrtu. Vedenje Drobižkov je zelo podobno vedenju majhnih otrok: lahko občutijo veselje in jezo, bolečino in nežnost, zavist in prijateljstvo. Svet Drobižkov je svetel in pomirjujoč, poln domišljije in humorja.Zgodbice imajo tudi poučno noto: Drobižki so med seboj v najrazličnejših odnosih, včasih se prepirajo med seboj, ampak obenem spoznavajo, da so drugi drugačni in se učijo te razlike sprejemati.

Zelo ekspresivne ilustracije pomagajo otrokom razvijati občutek za umetnost in barve. Knjižice imajo zelo primeren format in otroci jih z lahkoto prelistavajo. Knjižice so namenjene otrokom od 3 do 7 let, ker pa skrivajo v sebi veliko humorja in tudi kakšno ost jih z zanimanjem preberejo tudi odrasli.

Zbirka štirih knjig iz zbirke Drobižki obsega naslove:
- METULJČEK MATIČEK
- ČMRLJ BRUNDEK
- MARJETKA METKA
- POLH URH
- SKARABEJ MATEJ


Trda vezava, 19,5 x 20 cm, 124 strani.