Količina:

0


Znesek:

0,00

Z Almo v svet 3: Vroča in grešna

Tretja knjiga iz serije Z Almo v svet

Z Almo v svet 3: Vroča in grešna
  • Redna cena:

    12,90 €

  • Popust:

    0,65 € (5%)

  • Spletna cena:

    12,26 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 12,26 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Tretja knjiga iz serije Z Almo v svet nas v avtoričini prvoosebni pripovedi popelje v svet čarovniških urokov Srednje Amerike, še posebej pa Paname, kjer je Alma M. Karlin postala tudi prva uradna tolmačka v zgodovini mesta in province Panama.

Vroča in grešna vas kot tretje delo v seriji Z Almo v svet v avtoričini prvoosebni pripovedi popelje v svet čarovniških urokov Srednje Amerike, še posebej pa Paname, kjer je svetovna popotnica in pisateljica iz Celja Alma M. Karlin postala tudi prva uradna tolmačka v zgodovini mesta in province Panama. Pri opravljanju tega dela pa se je seznanila tudi z najbolj zanimivimi in skrivnostnimi domačini, ki so ji bili pripravljeni marsikaj povedati …
Tretja knjiga iz serije Z Almo v svet

"Kadarkoli se je Kolumbijec pojavil, je razburil ljudi. To se ni dogajalo samo meni, temveč tudi gospe McKellar. Srce ti je bílo hitreje, kot po kakšni zelo dobri črni kavi. Ko je odšel, so se ti tresla kolena in vsi udje so te boleli. Bil si popolnoma izčrpan, kot da bi te kdo izsesal, in kar nekaj časa je trajalo, da si si spet pridobil nazaj svojo polno moč. Zavoljo tega sem mojemu znancu dala ime Rjavi vampir."
ALMA M. KARLIN (1889–1950)

Mehka vezava, 11,5 x 16,5 cm, 185 strani.