Količina:

0


Znesek:

0,00

Ne čakaj na vikend

Ne čakaj na vikend
  • Redna cena:

    24,90 €

  • Popust:

    1,25 € (5%)

  • Spletna cena:

    23,66 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Si predstavljaš, da je vsak dan vikend? Da ti poleg obveznosti v službi in doma ostane še dovolj časa zase in vse, kar imaš rada? 'Ne čakaj na vikend’ je knjiga za ženske, ki hočejo od življenja več, kot jim prinaša sedaj. Je knjiga, ki je ne posojaš, saj se k njej vedno znova vračaš. Knjiga, ki ti da krila.

'Ne čakaj na vikend’ je osebna izpoved ženske, ki si je upala sanjati in je hotela vse: kariero, družino in svobodo, a je v nenehni dirki s časom in dokazovanju, da zmore in zna, popolnoma pozabila nase.
Govori o pobegu iz udobnega življenja v korporativnem svetu; o premagovanju strahu ob začetkih v lastnem podjetju; o pasteh, ki ti grozijo, če si sam svoj šef in veselju, ko ustvariš zgodbo o uspehu.

Avtorica odkrito opisuje svoje spopadanje z izzivom, kako uskladiti obveznosti v službi in doma, ter kako je vse skupaj postalo še težje, ko je postala mama. Razkriva, da je srečo iskala na povsem napačnih koncih, dokler je ni našla tam, kjer si nikoli ne bi mislila. Resnica ti bo vzela sapo.

Trda vezava, 15,5 x 21,5 cm, 127 strani.

VEČ O OSEBNI ZGODBI MAJE GOLOB:

Sem mama dveh otrok, žena, podjetnica, pisateljica, intuitivna terapevtka, plesalka … Že 25 let podjetjem in posameznikom pomagam, da prepoznajo najboljše v sebi in se s točke, na kateri trenutno so, premaknejo proti cilju, ki so si ga zastavili. Tisti, ki me poznajo, pravijo, da sem prinašalka ključev: znam postavljati vprašanja (včasih tudi zoprna), ki vodijo do odgovorov, ki jih v tistem trenutku potrebujejo za premik naprej.

Svoja spoznanja in izkušnje sem strnila v knjigi in programu ‘Ne čakaj na vikend’, s katerim ženske spodbujam, da prisluhnejo sebi, sledijo svojim sanjam in zaživijo bolj polno, srečnejše življenje. V poslovnem življenju svoje poslanstvo uresničujem kot svetovalka za marketing in odnose s strankami, na delavnicah, strokovnih dogodkih, ki jih kot Vodja sekcije za direktni marketing in prodajo organiziram v okviru Društva za marketing, kot gostujoča predavateljica pa svoje znanje in izkušnje prenašam na študente podjetništva Gea College. Poslovno pot sem začela kot ena prvih članic ekipe Sandija Češka, s katero je postavil temelje največji družbi za direktni marketing v Evropi.

To je bila neprecenljiva izkušnja, za katero sem neskončno hvaležna. Pri 30-ih sem spoznala svojega partnerja, zapustila službo direktorice marketinga za 11 držav, in skupaj z njim stopila na negotovo pot podjetništva. Vsi, ki so me poznali, so rekli, da sem nora. A verjela sem, da lahko s svojim znanjem in izkušnjami podjetjem pomagam ustvarjati boljše, dolgoročnejše odnose z njihovimi strankami. S sodelavci v podjetju Spago to uspešno počnemo že 15 let. Ko sem postala mama, je bil pred menoj nov izziv: kako najti ravnovesje med delom, družino in časom zase. Podjetje je raslo, obseg dela se je povečeval, jaz pa sem se nekem trenutku zaradi preobremenjenosti zlomila. Izkušnja me je predramila in spodbudila, da v podjetju in življenju naredim korenite spremembe ter na prvo mesto postavim sebe. Šele takrat sem v resnici zaživela.

Spremembo so opazili tudi ljudje okoli mene in začeli so me spraševati, kako mi je uspelo. To me je spodbudilo, da svojo izkušnjo delim v knjigi Ne čakaj na vikend, ki sem jo posvetila ženskam, še posebej podjetnicam, z željo, da se raje kot iz svojih, učijo iz mojih napak ter da v želji po poslovnem uspehu ne pozabijo nase. Kot sem namreč spoznala tudi sama, uspeh ni ključ do sreče, sreča je ključ do uspeha.