Količina:

0


Znesek:

0,00

S trebuhom za kruhom

S trebuhom za kruhom
  • Redna cena:

    13,90 €

  • Popust:

    0,70 € (5%)

  • Spletna cena:

    13,20 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

V bogati knjigi bralec dobi izčrpne informacije o delu in življenju v tujini iz prve roke. Se želite odpotovati v ZDA in opravljati delo mentorja v skavtskem taboru? Kaj pa au pair in Nova Zelandija? Ali pa želite doživeti popolnoma novo izkušnjo kot stevardesa ali mornar v jahtni industriji? Poleg tega pa vam Mayita v knjigi ponudi tudi kratek opis popotniških del, ki jih lahko opravljate medtem, ko potujete po svetu. Knjiga vam bo dala informacije in motivacijo, ki jih potrebujete, ko se odločite za pot s trebuhom za kruhom.

Mehka vezava, 15 x 21 cm, 169 strani.

NAGOVOR AVTORICE:

Ker situacija z delovnimi mesti za nadvse perspektivno mladino v Sloveniji ni ravno rožnata, sem obilo svojih izkušenj s potovanj, iskanj služb in opravljanja različnih del po svetu zbrala v to nadvse poučno in zabavno knjigo. Želim, da vsi mladi, ki ste željni novih izkušenj in pripravljeni delati, dobite vpogled v življenje in delo v tujini ter se s trebuhom za kruhom odpravite tudi sami, če si to želite. Predstavljam svoje zgodbe o delu v ameriškem skavtskem kampu in opravljanju dela au-pair na Novi Zelandiji, izkušnje moje prijateljice, ki je delala v Kanadi, in izkušnje iz mojega najljubšega dela – na prestižnih zasebnih jahtah na Francoski rivieri. Nekaj tudi o svoji izkušnji Helpx na Novi Zelandiji in popotniškem delu v hostlu v Mehiki. Ob tem ponujam tudi obilo motivacije, da bo pot do kruha v tujini čim hitrejša in učinkovitejša, kruh pa slastno hrustljav in mamljivo dišeč! Vse sem napisala iz svojih lastnih izkušenj, vi pa zase vzemite tisto, kar želite spraviti v prakso.

Priročnik je napisan v sodelovanju z mojimi prijatelji, sodelavci in delodajalci v tujini, ki so velikodušno delili svoje mnenje in nasvete glede različnih del. Namen te knjige je vzbuditi zavedanje, da navkljub vsesplošni prepričanosti o krizi vedno obstajajo še druge možnosti in poti, če smo jih le pripravljeni uvideti in za to nekaj tudi narediti! Moja vizija je, da ljudi, željne izkušenj, popeljem v svet, kjer lahko odprete um za malce drugačne poglede ter se s potovanj in dela v tujini vrnete v Slovenijo polni novih izkušenj, delovnih navad, nazorov in novih pogledov na situacijo. Tako lahko SKUPAJ Slovenijo povzdignemo na višjo, upanja polno in bolj pozitivno obarvano raven.