Količina:

0


Znesek:

0,00

Ustvarjalne dogodivščine - s papirjem, štampiljkami in šablonami

Ustvarjalne dogodivščine - s papirjem, štampiljkami in šablonami
  • Ustvarjalne dogodivščine - s papirjem, štampiljkami in šablonami
  • Redna cena:

    24,00 €

  • Popust:

    2,40 € (10%)

  • Spletna cena:

    21,60 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Pričujoča knjiga je pripravljena tako, da vam pokaže, kako enostavno je ustvariti ljubke papirnate izdelke, in vas s tem navdihne, da si večkrat privoščite čas zase. V njej boste našli nasvete, dodatne ideje, različne postavitve in še kaj, kar bo urilo vaše možgane in vam vedno znova ponudilo kakšno dodatno idejo.

Poleg tega je knjiga sestavljena tako, da so v njej izdelki za tiste, ki se šele spoznavate s tovrstnim ustvarjanjem, kakor tudi bolj zahtevni projekti za tiste že bolj izurjene. Gre za priročnik dveh slovenskih avtoric Tine Zlobec Baša (Najlepši par) in Vladislave Šerbinek (Ustvarjalna skrinja).

Trda vezava, 21 x 26,5 cm, 116 strani.

„Je knjiga za tiste, ki radi ustvarjajo s pomočjo rezalne naprave in rezalnih šablon in pa štampiljk,“ smo izvedeli od Tine Zlobec Baša, ki je za nas na kratko opisala vsebino.
„V knjigi sva se sprehodili skozi glavne dogodke, ob katerih najraje ustvarjamo, in pri tem izdelali različne izdelke – od voščilnic (teh je večina) do okraskov za dom in drobnih pozornosti za obdarovanje.“ Torej gre za knjigo, ki vam bo z idejami na več kot sto straneh v tem prazničnem obdobju prišla še kako prav! V navdih pri prazničnem ustvarjanju voščilnic pa so vam lahko tudi video nasveti Tine Zlobec Baša na YouTube kanalu Najlepši par:
www.youtube.com/...