Hipokrat je bil kuhar: Poti iz medicinskih in prehranskih zablod - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Hipokrat je bil kuhar: Poti iz medicinskih in prehranskih zablod

Hipokrat je bil kuhar: Poti iz medicinskih in prehranskih zablod
 • Redna cena:

  29,80 €

 • Popust:

  1,49 € (5%)

 • Spletna cena:

  28,31 €

 • ISBN:

  9789619391303

 • Avtor:

  Ivan Soče

 • Založba:

  Sitis

 • Datum izida:

  18.11.2015

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Najpomembnejša knjiga o nemoči medicine in moči lastnega znanja! Naše zdravje je naša skrb, bolezen je za druge le dober posel. Naučimo se postaviti zase in delati koristne stvari, ki nas osrečujejo! Knjiga Hipokrat je bil kuhar je popoln vodnik za odlično telesno in duševno zdravje ter dolgo življenje!

Nobena druga knjiga ne ponuja toliko celovitih, verodostojnih informacij, podkrepljenih z obilico znanstvenih dokazov najuglednejših znanstvenikov našega časa. Na začetku spoznamo, zakaj smo takšni, kot smo, kdo nas je “programiral” ter kdo zdaj nadzira naš um in kako. Izvemo, zakaj je občutek nemoči, nesposobnosti, nevrednosti le občutek in ne dejansko stanje. Vredni smo veliko več in zmoremo veliko več. Neznanje, nezdrava navezanost in nesprejemanje so glavni vzroki zbolevanja. Šele takrat, ko se umsko osvobodimo, spoznamo, kakšne neverjetne moči imamo, in začnemo iskati prave informacije, se osvobodimo prepričanj in navad, ki omejujejo našo svobodo in ogrožajo naše zdravje.

Ko postanemo prepričani, da lahko z novimi informacijami kaj spremenimo, jih začnemo iskati. Takrat spoznamo resnično nemoč in moč farmacevtske in alternativne medicine. Spoznamo, da v državah, kjer veliko vlagajo v zdravstvo, državljani niso nič bolj zdravi. Naša bolezen je za “varuhe zdravja” le dober posel. V knjigi boste našli osupljive podatke o lažeh in prevarah farmacevtsko-medicinske in prehranske industrije. Ko imamo vedenje o tem, da nismo nemočni in da lahko sami skrbimo zase, da ne moremo pričakovati velikih koristi od drugih, se lahko naučimo, kako varovati svoje zdravje in kako najhitreje ozdraveti, če že zbolimo. Pri tem je hrana odločilnega pomena. V knjigi je natančno opisano, katera hrana prispeva k našemu zdravju in kako to hrano pripravljati.
Zdravje ni odvisno zgolj od hrane, zato je v knjigi veliko prostora namenjenega premagovanju stresa, telesni aktivnosti, vplivom okolja (stanovanje, oblačila …).

Mehka vezava, 23 x 17 cm, 520 strani.

IZ KNJIGE BOSTE SPOZNALI:

- zakaj smo takšni, kot smo, zakaj verjamemo v kar verjamemo, zakaj in kako lahko spreminjamo svoja prepričanja in svoje navade, ki upravljajo z našim življenjem;

- zakaj najpogosteje zbolevamo, kako bolezni preprečiti in pozdraviti, ustaviti ali vsaj močno upočasniti njihovo napredovanje;

- kaj lahko pričakujemo od sodobne in kaj od alternativne medicine;

- s kakšnimi metodami manipulacije prirejajo prehranske resnice in kaj so neizpodbitni dokazi nevtralne znanosti o hrani in njenem vplivu na zdravje;

- kako drugi dejavniki (stres, telesna dejavnost, misli in čustva, oblačila in drugo) vplivajo na naše zdravje;

- kako vse te informacije uporabiti za boljšo skrb zase in za svoje zdravje.

O AVTORJU:

Ivan Soče je publicist, založnik (založba Sitis), bloger in borec za bolj zdrav način življenja. O sebi se rad pošali, da je dovolj star za nekaj znanja in modrosti, ter dovolj mlad, da se še z veseljem uči in informacije posreduje drugim. Piše že od nekdaj: pisal je novinarske prispevke za radio in časopis, bil je tudi urednik študentskega časopisa Katedra. Kot študent je napisal knjižico Za samoupravno univerzo, pozneje pa knjigo Življenje je lahko še lepše. Od nekdaj je in bo objavljal prispevke v raznih časopisih in revijah. Pisanje je namreč zanj način, da si izostri pogled na neko temo, da si problem pogleda globlje in celoviteje. Pisanje je tudi prisila, da resno in odgovorno premisli o določeni temi. Zadnja leta skoraj redno piše kolumne, ki jih objavlja v medijih, na svojem blogu ter v e-novičkah založbe Sitis. Pisanje bloga je za g. Sočeta odličen način, ki mu omogoča vaše sodelovanje ter izražanje vaših mnenj, katerih bo vedno vesel.