Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Prevare z dietami z malo ogljikovih hidratov

Prevare z dietami z malo ogljikovih hidratov
  • Redna cena:

    14,80 €

  • Popust:

    0,74 € (5%)

  • Spletna cena:

    14,06 €

  • ISBN:

    9789619092293

  • Avtor:

    Dr. T. Colin Campbell, Howard Jacobson

  • Založba:

    Sitis

  • Datum izida:

    29.7.2014

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Refren diet z malo ogljikovih hidratov je že znan: Kruh je slab za vas. Maščoba ni pomembna. Ogljikovi hidrati so pravi razlog, da ne morete shujšati. Svet z malo ogljikovih hidratov, ki ga je ustvaril dr. Atkins, se še naprej širi. Diete z malo ogljikovih hidratov, od South Beach diete do Zone in drugih, milijoni ljudi prakticirajo kot načine za hujšanje. Trženje teh diet se lahko razlikuje, vendar sta vsem skupni dve ključni komponenti: zavračanje ogljikovih hidratov ter poudarek na kalorijah iz beljakovin – ali mesa – in maščobe. Celo najnovejši dietni trend, Paleo dieta, je navzlic svoji osredotočenosti na (do neke mere) celovito hrano samo še ena različica istih strahov pred ogljikovimi hidrati.

V delu Prevare z dietami z malo ogljikovih hidratov dolgoletni vodilni svetovni strokovnjak na področju znanosti o prehrani dr. T. Colin Campbell, soavtor knjižnih uspešnic Kitajska študija in Celota, opisuje, kje in kako se zagovorniki diete z malo ogljikovih hidratov motijo, od kje izvira prepričanje, da so ogljikovi hidrati slabi, in zakaj se ohranja kljub vsem dokazom o nasprotnem. Hrana, ki jo zavajajoče imenujejo “ogljikovi hidrati”, ni vsa sestavljena enako – če jo obravnavamo na tak način, ima to velike neželene posledice za naše zdravje in dobro počutje, povezano s prehrano.

Če razmišljate o dieti z malo ogljikovih hidratov, si najprej preberite to knjigo. Spremenila bo način vašega razmišljanja o tem, kar jeste – in tem, kako bi se morali prehranjevati, da bi dolgoročno shujšali in optimizirali svoje zdravje.

Mehka vezava, 12,5 x 18,5 cmm, 100 strani.

O AVTORJIH:

Dr. T. COLIN CAMPBELL je že več kot 50 let v ospredju raziskovanja prehrane in je avtor več kot 300 strokovnih in znanstveno raziskovalnih člankov. Njegova zapuščina, Kitajska študija, ki jo je napisal v soavtorstvu s svojim sinom Thomasom Campbellom II., dr. med., je od svoje objave leta 2005 stalno na seznamu mednarodnih knjižnih uspešnic.
Na univerzi Cornell je upokojeni zaslužni profesor za nutricionistično biokemijo, ki nosi naziv Jacoba Goulda Schurmana, je soavtor več strokovnih poročil glede prehranske in zdravstvene politike ter veliko predava po svetu o reševanju krize zdravstvenega varstva s pomočjo malo znanih, vendar upoštevanja vrednih učinkov prehrane.

Dr. HOWARD JACOBSON je svetovalec za trženje na spletu, zdravstveni izobraževalec in ekološki vrtnar iz Durhama v Severni Karolini. Na univerzi Temple je magistriral iz javnega zdravja in doktoriral iz zdravstvenih študij, medtem ko je na Princetonu diplomiral iz zgodovine. Howard vodi agencijo za trženje na spletu in je avtor knjige Google AdWords For Dummies.