Količina:

0


Znesek:

0,00

Lutka iz cunj - MV

Fawkes in Baxter, 1.del

Lutka iz cunj - MV
  • Lutka iz cunj - MV
  • Redna cena:

    13,99 €

  • Popust:

    1,00 € (7%)

  • Spletna cena:

    12,99 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Srhljivi prvenec, ki je obsedel svet! V UK so izdali že 10. ponatis po mesecu dni od izida! Lutka iz cunj je dosegla 8. mesto na lestvici Sunday Times bestsellerjev, 7. mesto na nizozemski knjižni lestvici in 10. mesto na Spieglovi knjižni lestvici! ZNAŠEL SI SE NA MORILČEVEM SEZNAMU IN POVEDAL TI JE, KDAJ BOŠ UMRL ... ENO TRUPLO, ŠEST ŽRTEV, EDINI TRILER, KI GA LETOS MORATE PREBRATI!

Najdeno truplo, sestavljeno in sešito iz razčetverjenih kosov šestih žrtev, ki ga mediji poimenujejo Lutka iz cunj. Morilec pretrese javnost in policijo, ko medijem posreduje seznam naslednjih šestih žrtev z datumi, kdaj bodo umrli.
Ali bo Fawkesu in Baxterjevi, ki jima je dodeljen ta šokantni primer, uspelo rešiti šest žrtev, medtem ko javnost budno spremlja vsak njun korak?

Mehka vezava, 13,5 x 20 cm, 544 strani.

O PRVENCU SO DEJALI:

"Brilijanten triler, ki vam bo vzel sapo. Če vam je bil všeč film Sedem, potem boste knjigo oboževali" - M. J. Alridge
"Zvezda je rojena. Ubijalska zgodba. Ubijalski tempo. Sprevrženi morilec in morilski zasuk. Ubijali boste za svojo kopijo." - Simon Toyne
"Lutka iz cunj vas bo s svojimi genijalnimi liki in nepričakovanim zasukom, ki ga nikakor ne bi predvideli, povsem zasvojila. Najboljši prvenec kar sem jih prebrala!" - Rachel Abbott
"Za en izvod bi dala še svojo roko ali nogo!" - Linwood Barclay
"Srhljivo brilijanten. Izzivam vas, da po prebiranju knjige ugasnete luči!" - Robert Bryndza
"Impresiven prvenec, adrenalinski in presenetljivo zabaven." - Gregg Hurwitz

RECENZIJA BUKLA:

Tudi če niste ljubitelj srhljivk, boste to prebrali na dušek. Suvereno napisan prvenec (govori se celo o srhljivki leta 2017!) britanskega pisatelja in nekdan­jega reševalca je ob izidu dvignil nemalo prahu, postal takojšnja uspešnica in je že izdan v 32 državah ter s prodanimi pravicami za TV serijo. Vznemirljiva zgodba z odlično odmerjenim tempom, presenetljivimi zasuki in zanimivimi karakterji drži bralca ves čas v napetosti in ga že kmalu na začetku popelje na prizorišče grozljivega zločina, ob katerem se tudi kriminalistični ekipi, vajeni vsega hudega, obrne želodec. Pričaka jo namreč truplo, sešito iz kosov šestih žrtev, hkrati pa morilec v javnost pošlje seznam naslednjih šestih imen z natančnimi datumi njihove smrti. Primer dodelijo zagonetnemu inšpektorju Wolfu s težavno preteklostjo, ki na sledi morilcu tudi sam ves čas hodi po robu še sprejemljivega. Začne se bitka s časom, še posebej, ko se izkaže, da je zadnje ime na seznamu sam Wolf ... Priporočamo!

(Kristina Sluga; Bukla 134-135)

AVTOR DANIEL COLE O SVOJI KNJIGI: