Količina:

0


Znesek:

0,00

Ne bi hotel biti grški atlet

Serija 'Ne bi hotel...'

Ne bi hotel biti grški atlet
 • Ne bi hotel biti grški atlet
 • Redna cena:

  16,95 €

 • Popust:

  9,95 € (59%)

 • Spletna cena:

  7,00 €

 • Najboljša cena* v 30 dneh: 7,00 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Pripravi se...zate, za mladeniča torej, ki je odrastel v Atenah, ima oče visoka pričakovanja, da boš nastopil na olimpijskih igrah! Zahtevno je!

Nasveti strokovnjakov:

- Poskušaj se izogniti temu, da bi imel preveč sovražnikov.
- Z nasprotnikom pri rokoborbi se sooči s soncem za tabo, da bo zaslepilo njega.
- Ne poskusi podkupiti sodnikov, saj te lahko pretepejo s palico.
- Pazi na to, kam boš vrgel disk. Nepazljivo metanje je lahko nevarno.

Serija 'Ne bi hotel...' je brilijantna zbirka prvoosebnih zgodb, ki popeljejo otroke skozi šokantne in zanimive prigode iz zgodovine ali sedanjosti. S humornimi stripovskimi ilustracijami oživijo knjižne junake in njihova dejanja. Serija je v tujini postala pravi prodajni hit med mladimi bralci.

Trda vezava, 21,5 x 24,5 cm, 35 strani.

RECENZIJA BUKLA:

"Skupna recenzija za celotno zbirko: Ne bi hotel biti grški atlet!, Ne bi hotel živeti brez čiste vode, Ne bi hotel živeti brez interneta! in Ne bi hotel živeti brez plastike!:

Poučna zbirka slikanic za mlade in manj mlade, ki vsakdanje reči, kot so voda, internet, plastika in šport, osvetli s plati, ki jih ne poznamo. Za kroženje vode ste verjetno že slišali, kaj pa za vodni odtis, ki ga pušča vse od ananasovega soka do žemljic? Uporaba interneta je tako običajna, da sploh ne pomislimo, da je bila še pred nekaj desetletji to prava znanstvena fantastika! Plastika, ki izvira iz druge polovice 19. stoletja, ko so izumili npr. celuloid, je danes izjemno razširjena – pa veste, da plastika razpada tako počasi, da danes obstaja še vsa, kar je je bilo kadar koli narejene? Vzgoja in atletika v stari Grčiji sta bili malce drugačni kot danes. Ko boste izvedeli, kaj vse je moral tekmovalec narediti, da je dobil zmagovalni lovorov venec in vrč olivnega olja, boste na antične atlete gledali drugače. Zabavna in zanimivosti polna zbirka za vse radovedne glave!"

Klara Jarc; Bukla 132-133