MAGnet Manga revija 2017 01/03 - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

MAGnet Manga revija 2017 01/03

MAGnet Manga revija 2017 01/03
 • Redna cena:

  9,99 €

 • Popust:

  0,50 € (5%)

 • Spletna cena:

  9,49 €

 • ISBN:

  9772536191002

 • Avtor:

  Več avtorjev

 • Založba:

  Društvo ANIMOV

 • Datum izida:

  30.06.2017

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Tretja številka slovenske revije z mangami MAGnet. Japonski strip je že dolgo prisoten po Evropi in Ameriki, MAGnet manga revija vam zdaj omogoča branje le teh tudi v slovenščini. Revija žanrsko pokriva širok spekter od znanstvene fantastike do šolskih romanc. Naj vas očara barvit črno-bel svet krajših in daljših zgodb katerih junaki se spopadajo z raznimi problemi kot so draženjem med vrstniki, prebolevanje smrt v družini, kako unovčiti svoje talente v svetu odraslih, itd.

Poleg zanimivih zgodb 9. umetnosti revija ponuja tudi članke na temo japonske popularne kulture, vse od intervjujev Slovencev, ki jih navdušuje ta svet do podrobnih študij o maskiranju, specifičnih žanrov in več.

Podrobnejši opis naslovov iz tretje številke:
10 minut, avtor konoe.
V zadnjem poglavju vas bo pričakal vrhunec zgodbe 10 minut! Podjetje ISe je v izrednem stanju. Vse kibe je zavzela sovražna stran, jezdecev ni več. Le kako se bo s to situacijo spopadel Seba, in kaj bo storila Rose, ki je na poti domov?

Začetek predstave, avtorica Meriwo Yukinaga.
Vrača se Meriwo Yukinaga! Začetek predstave je zgodba, ki govori o Yonezawi, duhu, ki želi igrati v šolski predstavi in se odloči, da mu bo pri tem pomagal Tsukishima, bivši igralec, ki ga je od nekdaj občudoval. Trdo vadita, a kmalu se odprejo stare rane, z njimi pa tudi druge skrivnosti. .

Mehka vezava, 15 x 21 cm, 120 strani.