Tek za življenjem - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Tek za življenjem

Tek za življenjem
 • Redna cena:

  17,00 €

 • Popust:

  0,85 € (5%)

 • Spletna cena:

  16,15 €

 • ISBN:

  9789612831516

 • Avtor:

  Mitja Duh

 • Založba:

  Samozaložba

 • Datum izida:

  18.11.2014

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Knjiga Tek za življenjem Mitje Duha je mojstrsko napisana zgodba življenja. Pretresljiva zgodba avtorjevega boja z demoni in pastmi, ki jih je prinesla huda odvisnost od drog. S svojim pričevanjem nas popelje v svet, ki ga velika večina ne pozna, v svet, ki marsikoga vzame v svoj objem smrti. Roman z bolečo in iskreno zgodbo, ki je avtorja pognala na novo pot življenja, je odkaz, kako lahko neustrašna volja in pogum premagata strah.

Mehka vezava, 13,5 x 21,0 cm, 200 strani.

O KNJIGI SO DEJALI:

"Roman se sprva začne na koncu, ko je Mitja že očiščen drog in svoje življenje posveti športu oz. natančneje; teku. Med eno od napornih tekaških preizkušenj se v Mitji začnejo prebujati spomini na brezskrbno otroštvo in kasneje na podivjano pubertetniško obdobje, zaznamovano s hrupno glasbo, popivanje, ponočevanjem in prvim srečanjem s heroinom. Temu pričakovano sledi nagel padec navzdol; Mitja postane ujetnik samega sebe, zasvojenec na robu propada, ki se v nekontrolirani želji po denarju za nakup robe zateka k vlomom v stanovanju in ropom lekarn."
- Vid Šteh

"Zgodba Mitje Duha je mojstrsko napisana zgodba življenja. Je zgodba trdih in neizprosnih padcev v temo razuma ter nepredstavljivih junaških povratkov v svet živih. Je zgodba o tem, kako se ne smemo nikoli predati in kako lahko s sanjami ter izjemno notranjo močjo premagamo najtežje življenjske prepreke. Če je Felix Baumgartner letel iz atmosfore proti tlom in s tem svetu pokazal kakšna moč in junaštvo se skriva v našem srcu, je Mitja to naredil s svojim neverjetnim vzponom proti zvezdam."
- Matej Markovič

"Tek za življenjem je pretresljiva zgodba avtorjevega boja z demoni in pastmi, ki jih je prinesla huda odvisnost od drog. S svojim pričevanjem nas popelje v svet, ki ga velika večina ne pozna, v svet, ki marsikoga vzame v svoj objem smrti. Roman z bolečo in iskreno zgodbo, ki je avtorja pognala na novo pot življenja, je odkaz, kako lahko neustrašna volja in pogum premagata strah. Da bi živel, se je pognal v tek...V tek za življenjem, ki je bilo obsojeno na propad."
- Tomaž Deželak

"Knjiga Mitje Duha opisuje boj mladega človeka na poti do odraslosti in zrelosti. Izraža moč, iskrenost in preprostost. Tak je tudi Mitja, njegova zgodba in življenje pa navdihujeta in motivirata vse, ki smo ga spoznali."
- Karmen Murn

MITJA DUH V ODDAJI 'ZVEZDANA', 26.3.2016:

http://4d.rtvslo.si/arhiv/zvezdana/174396402