KOMPLET: Skrivno življenje dreves in živali + DARILO - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

KOMPLET: Skrivno življenje dreves in živali + DARILO

KOMPLET: Skrivno življenje dreves in živali + DARILO
 • Redna cena:

  39,80 €

 • Popust:

  2,82 € (7%)

 • Spletna cena:

  36,98 €

 • Avtor:

  Peter Wohlleben

 • Založba:

  Narava

 • Datum izida:

  06.02.2017

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

KNJIŽNI KOMPLET dveh uspešnic nemškega gozdarja Petra Wohllebna.
Ob nakupu kompleta prejmete še GRATIS DARILNO knjigo 'Velike posodovke'!


1. Skrivno življenje dreves

Svetovna uspešnica in ljubezensko pismo gozdu! V gozdu se dogajajo neverjetne stvari: drevesa se sporazumevajo med seboj. Ljubeče skrbijo za svoj naraščaj in negujejo stare, betežne sosede. Drevesa imajo občutke, čustva in spomin. Zveni neverjetno? Vseeno je res! Gozdar Peter Wohlleben je osvetlil somrak gozda in nam omogočil neverjeten vpogled v skrivnostni univerzum.

V čudovite zgodbe o neslutenih zmožnostih dreves je vključil tudi najnovejša znanstvena spoznanja in lastne izkušnje. Avtor črpa iz več desetletij izkušenj kot gozdar in nam razkaže gozd s čisto drugačne plati. To je izčrpna in zanimiva knjiga o drevesih in gozdovih, ki nas uči občudovati čudeže v naravi. Drugačen pogled na stare prijatelje.2. Skrivno življenje živali

Skrben kot veverica, zvest kot krokar, sočuten kot gozdna miš, žalosten kot košuta – so živali res zmožne takšnih čustev? Ni takšno raznoliko čustveno življenje značilno izključno za človeka?

Strastni ljubitelj narave Peter Wohlleben na podlagi najnovejših znanstvenih spoznanj, ki jih podkrepi z opažanji in izkušnjami z živalmi iz prve roke, osvetli neznani svet: zapletene vedenjske vzorce živali v gozdu in na domačem dvorišču, njihovo čustveno življenje in zavest. In tako bralcu postane jasno, da so nam živali veliko bliže, kot smo bili prepričani. Čudovita, poučna in osupljiva knjiga!

Mehka vezava, 12,5 x 20 cm, 376 strani.

O AVTORJU:

Peter Wohlleben, rojen 1964, je že kot otrok želel postati okoljevarstvenik. Študiral je gozdarstvo in je bil več kot dvajset let uradnik na deželnem gozdnem gospodarstvu. Ker je želel uresničiti svoje ekološke sanje, je dal odpoved, tako da danes vodi okolju prijazno gozdarstvo na območju gorovja Eifel. Tam si prizadeva za obnovitev pragozdov. Je gost številnih televizijskih oddaj, pripravlja predavanja in seminarje, poleg tega je avtor številnih knjig, povezanih z gozdom in varovanjem narave.