Količina:

0


Znesek:

0,00

Ko se prebudi ljubezen - TV, 1. del

Trije mušketirji (2. knjiga)

Ko se prebudi ljubezen - TV, 1. del
  • Redna cena:

    26,90 €

  • Popust:

    22,91 € (85%)

  • Spletna cena:

    3,99 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

London, februar 1818. Ko se Aprilin stric odloči, da jo bo poročil s šestdeset let starejšim moškim, April pobegne v London in postane spremljevalka ostarele grofice. V njeni hiši se bo skrivala do petindvajsetega leta, ko bo lahko začela upravljati svojo dediščino in zaživela svoje sanje: postala pisateljica.

Julian, edini dedič markiza Woodwardskega, začne izvajati načrt, ki je v njem zorel dolga leta, kako se bo maščeval svojemu očetu. Seznani ga s tem, da ne bo nikoli imel otrok, tako da bo njihov plemiški naziv z njim izumrl.

London, marec 1818. Grofičina spremljevalka in dedič, ki je prisegel, da se ne bo poročil, se slučajno spoznata. Takoj ko Julian zagleda April, podleže njeni lepoti, ona pa ga v istem hipu zasovraži zaradi njegove ošabnosti. Vendar se on ne bo vdal, dokler je ne bo zvabil v svojo posteljo. Kajti prav nobene nevarnosti ni, da bi ga navadna služabnica poskusila zvleči pred oltar.

Trda vezava, 14,5 x 21,5 cm, 340 strani.

»Trije mušketirji. Popoln vzdevek za tole trojico neverjetnih, čudovitih, pobalinskih, razvpitih moških.« - El Rincón de la novela romántica

»Ganljiv, strasten in duhovit roman.« – El Rincón de la novela romántica

Prelistajte prvih 20 strani knjige: prebudi_ljubezen.pdf