Resnice in zmote o soncu, Preverjene naravne rešitve - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Resnice in zmote o soncu

Preverjene naravne rešitve

Resnice in zmote o soncu
 • Redna cena:

  12,00 €

 • Popust:

  0,60 € (5%)

 • Spletna cena:

  11,40 €

 • ISBN:

  9772335372404

 • Avtor:

  Sanja Lončar, Sabina Topolovec

 • Založba:

  Jasno in glasno

 • Datum izida:

  06.12.2013

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Še več resnic avtoric Sabine Topolovec in Sanje Lončar, tokrat o soncu, ki pogosto zmotno velja za našega sovražnika.

Ali ste vedeli,
...da lahko s pomočjo sonca ozdravimo depresijo, hormonske motnje in bolezni dihal?
...da vitamin D, ki ga pridobimo s pomočjo sonca, sodeluje v delovanju 2.000 genov v našem telesu?
...da je kar 16 vrst raka povezanih s pomanjkanjem vitamina D?
...da lahko brez vitamina D izkoristimo zgolj 10-15% zaužitega kalcija?
...da 70% zahodne civilizacije trpi zaradi pomanjkanja vitamina D.

Z vse večjim umikanjem soncu postajajo naše težave vse večje. Zato je čas, da spoznate, kako na varen način pridobiti dovolj vitamina D, da ohranimo svoje zdravje. Kaj moramo vedeti o sredstvih za zaščito pred soncem, kako jih uporabiti in katerim se je bolje izogniti? Kakšne so moči in kakšne omejitve naravnih pripravkov? Kako jih naredimo sami? Kako lahko izboljšamo pretvorbo sončnih žarkov v aktivno obliko vitamina D? Katera hrana in prehranska dopolnila omogočajo neposredni vnos vitamina D ter kako doseči zadostne količine? Kako zmanjšati izgube kostne in mišične mase čez zimo? S čim lahko nadomeščamo pomanjkanje sonca pozimi? Če se bomo še naprej izmikali soncu, bo naše zdravje vse slabše.
Na račun tega se bo prodajalo veliko izdelkov, ki naj bi reševali težave, ki ga je pomanjkanje sončne svetlobe ustvarilo. Koristilo bo "ekonomiji", zagotovo pa ne bo koristilo nam.

Mehka vezava, 13,0 x 19,0 cm, 144 strani.

O ZBIRKI PREVERJENE NARAVNE REŠITVE:

Preverjene naravne rešitve so zbirka priročnikov s poslanstvom, da povrnejo naše zaupanje v lastne moči zdravljenja in moči narave, ki so nam na razpolago. Je že res, da za vsako bolezen rož’ca raste, niso pa vse ustvarjene za vse ljudi in za vse težave. Če si želimo pomagati z naravo, moramo obuditi tudi svoje védenje, kako to pravilno početi.

Menimo, da je življenje prekratko, da bi se vsak učil na lastnih napakah, zato v projektu Skupaj za zdravje človeka in narave že skoraj 10 let zbiramo informacije, izkušnje in spremljamo kredibilne vire informacij. Ne ukvarjamo se z instant bližnjicami, kljub temu pa upamo, da vam bodo naši priročniki v pomoč, da po najkrajši možni poti odkrijete vzroke svojih težav, ter po varnih poteh stopite nazaj k zdravju in življenju brez omejitev.