Martin Krpan v stripu - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Zaradi izrednih razmer do preklica karantene ne omogočamo plačil po povzetju. Zaradi omejevanja širitve koronavirusa vas naprošamo, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.
Količina:

0


Znesek:

0,00

Martin Krpan v stripu

Martin Krpan v stripu
 • Martin Krpan v stripu
 • Cena:

  19,00 €

 • ISBN:

  9789619428412

 • Avtor:

  Fran Levstik, Miki Muster

 • Založba:

  Buch

 • Datum izida:

  19.11.2017

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Martin Krpan je literarni junak, ki ga pozna sleherni Slovenec. Dozdeva se nam, da je ljudski, čeprav je nastal pod peresom Frana Levstika, enega naših najpomembnejših literatov. Več kot poldrugo stoletje ga z veseljem prebirajo nove in nove generacije bralcev.

Občudujejo njegovo bistro kmečko pamet, spretnost in moč, ki bi jih vsakdo želel imeti. Lahko rečemo, da je Martin Krpan super junak, ki si ga je Levstik izmislil sto let pred ameriškimi striparji. Tako ni čudno, če je zaživel še v tej obliki.

Pomembno je, da se je te nadvse priljubljene zgodbe lotil Miki Muster, naš najbolj priznani avtor, ki ji je s svojim mojstrstvom dodal novo dimenzijo, nesmrtnega junaka pa še dodatno približal publiki vseh starosti.

Trda vezava, 22 x 30 cm, 62 strani.