Količina:

0


Znesek:

0,00

Začni z zakaj: kako nas véliki voditelji navdihujejo k delovanju

Začni z zakaj: kako nas véliki voditelji navdihujejo k delovanju
  • Redna cena:

    27,50 €

  • Popust:

    3,50 € (13%)

  • Spletna cena:

    24,00 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 24,00 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Sinekove misli, zbrane v knjigi »Začni z zakaj«, bodo usmerjale podjetnike ter vodje na poti do trajnostnega uspeha. Še najpomembnejše, znali bodo navdihniti sodelavce in jim povrniti občutek, da delajo stvari, ki jih navdihujejo.

»Začeti z zakaj« pomeni poiskati in izpostaviti osebne ter poslovne vrednote, za katere si prizadevamo. Šele jasno določen ZAKAJ nam omogoča široko prepoznavnost; disciplina in doslednost pri tem, KAKO in KAJ delamo, pa nam zagotavljata celosten in dolgoročen obstoj.

Simon Sinek pomembnost t. i. ‘zlatega kroga’ – uravnoteženega zaporedja vprašalnic ‘zakaj’, ‘kako’ in ‘kaj’ – prikaže s primeri iz slabe in dobre prakse večjih in manjših podjetij, organizacij in osebnosti.

Slovensko izdajo knjige so podprli tudi uspešni slovenski podjetniki, ki delujejo po konceptu 'zlatega kroga': Rajko Novak - direktor Oracle Slovenija, Tanja Skaza - direktorica Plastika Skaza, Gorazd Lampič, mladi manager leta 2016 Elaphe in Maja Golob - podjetnica in avtorica knjižne uspešnice Ne čakaj na vikend.

Mehka vezava, 15 x 20 cm, 276 strani.

O AVTORJU:

Simon Sinek (1973) je motivator, optimistični spodbujevalec dobrih praks, teoretik in praktik uspešnega managementa, eden najbolj gledanih predavateljev na prestižnih TED konferencah in prominentni gost konferenc in oddaj.