Količina:

0


Znesek:

0,00

Čarovnija okusov: Kuhajmo brez glutena

Čarovnija okusov: Kuhajmo brez glutena
 • Čarovnija okusov: Kuhajmo brez glutena
 • Čarovnija okusov: Kuhajmo brez glutena
 • Redna cena:

  24,99 €

 • Popust:

  1,25 € (5%)

 • Spletna cena:

  23,74 €

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Kuharska knjiga Čarovnija okusov, Kuhajmo brez glutena vsebuje 137 okusnih receptov, s katerimi lahko pripravimo odlične jedi brez glutena. Namenjena je ljudem s celiakijo, alergikom na pšenico in gluten ter vsem, ki si želijo popestriti svoj vsakdanjik ali trenutke v kuhinji.

Mehka vezava, 178 strani.

O AVTORICI:
Pred 8 leti je mojo družino presenetila žalostna novica, ko smo dobili diagnozo, da imata obe hčerki celiakijo in alergijo na jajca. Kar nekaj mesecev smo potrebovali, da smo bolezen sprejeli kot del našega življenja. Ker so nam poleg glutena in jajc odvzeli še mlečne izdelke, so se predvsem za mene začele velike bitke, kako pripraviti obroke.

Vsakodnevni boji v kuhinji so bili resnično utrujajoči. Katerikoli recept sem preizkusila, se je izjalovil in v nobeni knjigarni nisem zasledila knjige receptov brez glutena, mleka in jajc. Prvi 3 meseci so bili resnično stresni in polni solz. Nikogar nismo imeli, ki bi nas usmeril, nam namenil kakšen nasvet ali me naučil kako pripraviti oz. skuhati obrok.

Vsi ti žalostni, stresni in naporni trenutki so me privedli do tega, da svoje življenje posvetim iskanju, predelavi in izumljanju novih receptov. Tako sem se odločila in napisala svojo prvo knjigo Čarovnija okusov, Kuhajmo brez glutena, jajc in laktoze ter začela voditi kuharske delavnice.

Čez nekaj let pa so le izvenele alergije in ostala nam je ‘samo’ celiakija. Takrat smo kot družina končno malo lažje zadihali. Vendar se je ponovno pojavil nov izziv. Kako pripraviti jedi brez glutena, vendar z jajci in mlečnimi izdelki? Tokrat sem imela že kar nekaj izkušenj za seboj in predvsem ogromno samozavesti. Ponovno sem zavihala rokave in stopila novim izzivom naproti.
Tako je skozi čas nastala druga knjiga Čarovnija okusov, Kuhajmo brez glutena. Ker pa mi je ostalo še kar nekaj receptov tako sedaj nastaja še tretja knjiga, ki bo predvsem namenjena vsem sladokuscem.