Količina:

0


Znesek:

0,00

V iskanju ljubezni

V iskanju ljubezni
  • Redna cena:

    19,99 €

  • Popust:

    1,00 € (5%)

  • Spletna cena:

    18,99 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

V iskanju ljubezni je surova pripoved ženske, ki je v svoje življenje sicer spustila ljubezen, a kaj hitro ugotovila, da ne obstaja le ena oblika ljubezni in da ni vsaka ljubezen tudi dobra za nas. Njeno temeljno odkritje, ki ga z vami deli v knjigi V iskanju ljubezni, je predvsem to, da je predpogoj za pravo ljubezen predvsem ljubezen in spoštovanje do sebe.

Iščete ljubezen v sebi? Ste žrtev fizičnega ali psihičnega nasilja v ljubezenski zvezi? Ste že kdaj varali ali bili prevarani? Zgodba Renate Keković vam bo pomagala odkriti, kako se premakniti z mrtve točke, najti partnerja, ki je vreden vas in vaše ljubezni, in vam omogočila, da se zazrete vase ter začnete svoje ljubezensko življenje usmerjati na pravo pot.

Knjiga je prvenstveno namenjena vsem mladim in mladim po duši, ki smo v iskanju ljubezni zašli na stranpoti. V želji, da bi bili ljubljeni in sprejeti, velikokrat naredimo kar nekaj neumnosti, včasih pa dopustimo tudi stvari, za katere si nikoli niti v najhujši nočni mori nismo mislili, da nas bodo doletele.
Ne odlašajte, saj si zaslužite pravo ljubezen!

Mehka vezava, 15 x 21 cm, 222 strani.

O AVTORICI:

Renata Kekovič je svojo študijsko pot začela s študijem slovenščine in nemščine, a sta jo način poučevanja in stanje šolskega sistema kaj kmalu pregnala v druge vode, in sicer se je dolga leta ukvarjala z manekenstvom. Vse to pa so bile le priprave na njeno pravo poslanstvo - pisateljevanje. Renata Kekovič, blogerka in pisateljica, je avtorica e-knjige 12 nasvetov, kako v svoje življenje priklicati pravega partnerja, ljubezen pa je bilo njeno odilo tudi pri izdaji druge knjige, in sicer V iskanju ljubezni – Kako sem premagala vrtinec laži, prevar in udarcev ter spoznala ljubezen do sebe, v kateri ponuja neprecenljive nasvete, kako se lahko odločite za lastno srečo in svoje življenje usmerite na prave tire.