Količina:

0


Znesek:

0,00

Z idejo do bogastva! (obnovljeno in dopolnjeno izvirno besedilo)

Z idejo do bogastva! (obnovljeno in dopolnjeno izvirno besedilo)
  • Redna cena:

    33,90 €

  • Popust:

    1,70 € (5%)

  • Spletna cena:

    32,21 €

Brezplačna dostava

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Knjiga Z IDEJO DO BOGASTVA je ena od največjih uspešnic vseh časov, ki se je prodala v 70 milijonov izvodov po celem svetu in postavila standard za motivacijsko mišljenje. Je EDINI učbenik ali kakšen drugi vir o osebnem uspehu, ki ga MORATE imeti. Pomagal vam bo, da obogatite – obogatil bo vaše življenje – na vse načine, ki so pomembni, ne samo finančno in materialno.

Ideje v knjigi so izvir, iz katerega so potekla vsa uveljavljena gibanja »Osebnega uspeha« in »Pozitivnega duševnega odnosa«. Vsaka knjiga, trak, CD, DVD ali drugi izdelek o osebnem uspehu, ki je nastal po prvi objavi knjige Z idejo do bogastva! ne naredi nič več kot, da ponovno odkriva ideje in principe dr. Hilla.

Več kot dvajset let je Napoleon Hill imel intervjuje in študiral petsto največjih ustvarjalcev bogastva svojega časa. V njihovih primerih je odkril univerzalne zakone uspeha – principe, ki bodo delovali za vsakega, ki jih hoče spremeniti v dejanja.
Rezultat, ki je bil prvič objavljen leta 1937, je bila knjiga »Z idejo do bogastva«. Napoleon je pokazal pot iz Velike Depresije in proti uspešni prihodnosti. Sedemdeset let pozneje se soočamo z novimi ekonomskimi izzivi, toda zakoni uspeha se niso spremenili. Knjiga »Z idejo do bogastva« je še vedno najbolj gotov zemljevid do bogastva.

To posebno izdajo ob 70-letnici smo pazljivo posodobili tako, da sodobni bralci lažje dojamejo Hillov pomen. Ta nova izdaja je prva, ki vsebuje obširne opombe, zaključne opombe, dodatke in kazalo. Poleg tega, da je zdaj več kot motivacijsko delo, je tudi referenčna knjiga in majhna zgodovinska knjiga, ki priskrbi vredne podatke o Hillu, njegovem času in njegovi filozofiji uspeha. Največja vrednost knjige Z idejo do bogastva ni samo v tem, da vas lahko naredi finančno uspešne. Lahko VAM pomaga – ali KOMERKOLI – da pridete do česarkoli želite od življenja.

Mehka vezava, 21 x 14 cm, 444 strani.