Kuhajmo domače: 101 recept iz vrta in njive - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Kuhajmo domače: 101 recept iz vrta in njive

Kuhajmo domače: 101 recept iz vrta in njive
 • Kuhajmo domače: 101 recept iz vrta in njive
 • Kuhajmo domače: 101 recept iz vrta in njive
 • Kuhajmo domače: 101 recept iz vrta in njive
 • Kuhajmo domače: 101 recept iz vrta in njive
 • Redna cena:

  24,90 €

 • Popust:

  1,25 € (5%)

 • Spletna cena:

  23,66 €

 • ISBN:

  9789619432914

 • Avtor:

  Brigita Šušteršič

 • Založba:

  Društvo za spodbujanje samooskrbe

 • Datum izida:

  01.08.2018

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Knjiga vas popelje skozi štiri letne čase na domačem vrtu in prav vsak izmed njih vam ponudi pestro izbiro domačih receptov. Naj kuhanje znova postane zabavno in poučno, jedi pa bodo ustvarjene z ljubeznijo do nas in našega zdravja.

PREPROSTE JEDI - V knjigi boste našli preproste domače recepte, ki jih pripravite iz sestavin iz vrta, bližnje narave ali iz njive. Recepti so razporejeni po letnih časih.

OZIMNICA - Za samooskrbo je zelo pomembno, da imamo tudi pozimi na voljo veliko dobrot. Presežke vložimo ali kako drugače shranimo. Recepti za ozimnico popestrijo vaše jedi, zato naj bodo kleti dobro založene.

DOMAČA LEKARNA - Veliko tegob si lahko pozdravimo kar sami doma, zato v knjigi ne manjka zdravil iz domače lekarne. Mazila, čaji, sirupi in olja bodo poskrbeli za boljše počutje in zdravje.

Mehka vezava, 16,5 x 23,5 cm, 205 strani.

NAGOVOR AVTORICE:

"Tokrat vam z veseljem predstavljam knjižico KUHAJMO DOMAČE, 101 recept z domačega vrta in njive. Torej samo iz dobrot, ki nam jih ponudi narava, vrt in vse tisto kar zraste na njivi. Preprosti recepti, ki nam ne vzamejo veliko časa za pripravo, so zdravi in kar je najboljše, vse sestavine vedno hranimo doma.

Kot veste, je naša družinica že dve leti popolnoma samooskrbna kar se tiče zelenjave. Sedaj pa vam v knjigi razkrijemo kaj vse mi dobrega in domačega tudi kuhamo, pripravljamo, pečemo in ustvarjamo. Poleg domačih jedi se notri skrivajo tudi recepti za:

- domačo lekarno,
- ozimnico,
- nasveti zeliščarja in
- nekaj trikov iz vrta.

Knjižica je razdeljena na štiri dele, na štiri letne čase in prav vsak v sebi skriva zares veliko dobrot. Vseh receptov skupaj pa bo 101, meni čarobna številka. Knjižica bo skupaj obsegala malo več kot 200 strani in vem, da bo vsakemu izmed vas prikazala veliko idej, nasvetov in vam vrnila veselje v kuhinjo. Z domačimi nasveti si boste lahko vložili in drugače shranili za zimo zares veliko dobrot. Pozdravili pa se boste s preprostimi domačimi nasveti za domačo lekarno."

Članek o knjigi iz portala Vecer.com - www.vecer.com/... target="_blank" rel="noopener noreferrer">Brigita Šušteršič razkriva: Kako brokoli spraviš v slast >>