Količina:

0


Znesek:

0,00

Misli srca: Zakladnica notranje modrosti (Darilna izdaja)

Misli srca: Zakladnica notranje modrosti (Darilna izdaja)
 • Misli srca: Zakladnica notranje modrosti (Darilna izdaja)
 • Misli srca: Zakladnica notranje modrosti (Darilna izdaja)
 • Misli srca: Zakladnica notranje modrosti (Darilna izdaja)
 • Misli srca: Zakladnica notranje modrosti (Darilna izdaja)
 • Redna cena:

  29,00 €

 • Popust:

  1,45 € (5%)

 • Spletna cena:

  27,55 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Ta čudovita ilustrirana darilna izdaja Misli srca je zbirka meditacij, duhovnih vaj in odlomkov z Louisinih predavanj, ki vas bo podpirala na raznoterih področjih vsakodnevnega življenja. Zbrane misli in afirmacije so priložnost za povezovanje z notranjim jazom, za ljubeče osvobajanje od preteklosti in starih omejujočih prepričanj ter lahkotno uresničevanje pozitivnih življenjskih sprememb.

Ko se počutimo kot žrtev, se radi izoliramo. Občutimo bolečino in strah ter ves čas iščemo nekoga, ki bi nas rešil, ki bi opravil stvari namesto nas. Zdaj imamo priložnost, da odkrijemo svoje sposobnosti odzivanja na življenje, ne kot žrtve, ampak na način, ki nam daje moč. Ko se bomo začeli povezovati s tem, čemur Louise pravi notranji jaz, bomo odkrili, da lahko prispevamo k izboljšanju kakovosti življenja.

Čudovit in osvobajajoč občutek je vedeti, da ni potrebno, da smo odvisni od nekoga drugega, temveč da imamo v sebi izredno sposobnost, da v svoje življenje vnesemo pozitivne spremembe. Nekatere ljudi zna ta nova osvoboditev prestrašiti, saj se zdi kot odgovornost. Toda odgovornost pomeni zgolj to, da smo se sposobni odzivati na življenje. Stopamo v novo dobo in novi red.

Morda se boste k tej knjigi želeli zateči takrat, ko boste v »vmesnih« obdobjih med starim in novim. Morda pa boste želeli meditacije in vaje uporabljati vsak dan, dokler ne razvijete zaupanja, da ste sposobni narediti spremembe.
To je čas prebujenja. Vedite, da ste vedno varni. Mogoče se na začetku ne zdi tako, toda spoznali boste, da vam je življenje vedno na voljo. Vedite, da je mogoče iz stare ureditve v novo preiti varno in mirno.

"V trenutku, ko izrekate afirmacije, se osvobajate vloge žrtve. Niste več nemočni. Priznavate svojo moč." - Louise L. Hay
"To je čas prebujenja. Vedite, da ste vedno varni. Vedite tudi, da je mogoče iz starega v novo preiti varno in mirno." - Louise L. Hay

Trda vezava, 240 x 170 cm, 256 cm.

LOUISE HAY nedvomno lahko prištevamo med začetnike gibanj za samopomoč. S svojo neomajno ljubeznijo in vero v pozitiven pristop k življenju, je pomagala neštetim ljudem razkrivati in izkoriščati potencial lastnih ustvarjalnih moči za osebno rast in samozdravljenje.