Poti iz stiske: Kako si lahko pomagam sam, kadar sem v stiski? - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Poti iz stiske: Kako si lahko pomagam sam, kadar sem v stiski?

Poti iz stiske: Kako si lahko pomagam sam, kadar sem v stiski?
 • Redna cena:

  26,00 €

 • Popust:

  1,30 € (5%)

 • Spletna cena:

  24,70 €

 • ISBN:

  9789612887483

 • Avtor:

  Albina Kokot

 • Založba:

  Hipnoterapija

 • Datum izida:

  25.10.2018

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Priročnik za samopomoč s posnetkom hipnoterapije za krepitev samozavesti in notranjega miru. Nihče, prav nihče ne utone zato, ker je padel v vodo, ampak zato, ker je bil predolgo v njej. Kjer ste ta trenutek v vašem življenju, je posledica vaših preteklih odločitev in dejanj. Vaša prihodnost pa bo posledica odločitev, ki jih sprejemate sedaj.

Če verjamete, da zmorete, ali če v to ne verjamete, v obeh primerih imate prav. Vendar vam svetujem, da bodite kot čmrlj! Znanstveniki so namreč dokazali, da čmrlj nikakor ne more leteti, ker ima premajhna krila in pretežek trup; a vendarle leti, ker na srečo ne ve, da leteti sploh ne more! Torej za reševanje težav potrebujemo veliko vere v samega sebe.

A ker smo vendarle veliko več kot čmrlji, verjamem, da več kot imamo znanja, lažje krmarimo barko svojega življenja tako, da bo kljub viharju in slabemu vremenu, pristala tam, kjer si želimo. In ta priročnik vam ponuja veliko enostavnih rešitev tudi za velike težave. Naša preteklost je lahko razlog za naše današnje stanje, nikakor pa ne sme in ne more biti izgovor, da ne bi imeli drugačne prihodnosti. Svoje preteklosti ne moremo spremeniti niti ne moremo v njej živeti, hkrati pa se na milijone ljudi prepira in trpi zaradi nje. Čas je, da potegnete črto in greste naprej, s pogledom uprtim v lepši in srečnejši jutri. In nikar ne čakajte na obisk motivacije, da se boste lahko premaknili! Če boste čakali na pravo voljo, boste dolgo čakali. Prisilite se v akcijo in motivacija se bo hitro pridružila. In vztrajajte!
»Težje, kot je splezati na vrh, lepši bo razgled z vrha.« (Jason Evert)

Trda vezava, 15,5 x 21,5 cm, 119 strani

O AVTORICI:
Avtorica Albina Kokot, svetovalka realitetne terapije, terapevtka medicinske hipnoze, mojstrica NLP, certificiran mojster praktik hipnoze in diplomirana medicinska sestra z dolgoletnim stažem v Psihiatrični bolnišnici Vojnik, je svoje znanje in izkušnje z delom – z ljudmi v različnih stiskah, strnila v knjigo Poti iz stiske, kjer ponuja dobre razlage, primere in spodbude, ki vam bodo pomagale, če se odpravljate na pot reševanja težav, ki jih prinaša življenje.
Ker je knjigo obogatila s posnetkom hipnoterapije, predstavlja slednja v poplavi literature za samopomoč nenadomestljivo spremljevalko na poti do boljšega počutja in iskanja rešitev.