Količina:

0


Znesek:

0,00

Začetek konca

Zgodba o Davidu Locku, 1. del

Začetek konca
  • Redna cena:

    9,90 €

  • Popust:

    0,50 € (5%)

  • Spletna cena:

    9,41 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Zgodba o Davidu Locku je roman o mladem pisatelju, ki se je preselil v Los Angeles iz New Yorka in uživa živjenje v campusu na UCLA. Droge, alkohol, ženske in zabava so njegova domena.

A David ponoči sanja čudne sanje, ki jih nikakor ne more razumeti. Zgodba se zaplete, saj se izkaže, da je bil David član skrivne organizacije, ki deluje po vsem svetu z namenom, da bi izkoreninila zlo. Veliko ljudi me je vprašalo, kateri žanr je knjiga. Odgovora ni. Je fuzija večih žanrov, od komedije, kriminalke, akcije, trilerja pa do roba znanstvene fantastike.

David Locke je izmišljen lik, ki ga je navdahnil lik Hanka Moodyja, glavni lik televizijske serije Californication. Tudi zgodba je popolna fikcija, kljub temu, da je delno avtobiografska.

Mehka vezava, 14,5 x 21 cm, 110 strani.

O KNJIGI SO DEJALI:
“Slovenski Dan Brown” - Žurnal

“Fuzija večih žanrov, od komedije, kriminalke, akcije, trilerja pa do roba znanstvene fantastike.” - Arhivo

“Ko v slovenščini pišoči avtor preplete filmske sekvence Davida Lyncha in Quentina Tarantina v naspidirano in provokativno literarno delo.” - dobreknjige.si

“Nasploh se zdi, da si mladi pisatelj namenoma ne postavlja mej.” - Radio Kaos

KDO JE AVTOR JAKA TOMC?
Vprašanje, ki me muči, odkar sem pred slabimi 30 leti privekal na naš zeleno-moder planet. Odkar sem se zavedel svojega obstoja, sem se začel iskati. In to počnem še danes. Pravzaprav sem trdno prepričan, da samo človek, ki se večno išče, lahko zares živi. Življenje iskalca svetlobe ni nikoli monotono, nikoli dolgočasno. Ni črno-belo, ni brezoblično. Vsi smo iskalci svetlobe, le nekateri so prehitro obupali in se prepustili kolesju življenja, ki ga diktirajo slepi in gluhi ljudje.

Če bi se moral opisati s tremi besedami, bi se opisal takole: resničen, preprost, ljubeč. Če bi se moral opisati z desetimi, bi bilo videti takole: sproščen, zgovoren, dober, radodaren, odkrit, razmišljajoč, prisrčen, družaben, pravičen in uporniški. Če bi se moral opisati s sto tisočimi, bi napisal knjigo. (avtor o sebi, iz knjige)