Količina:

0


Znesek:

0,00

Zdravljenje notranje luči

Zdravljenje notranje luči
  • Redna cena:

    34,70 €

  • Popust:

    1,73 € (5%)

  • Spletna cena:

    32,96 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Moje osebno popotovanje in napredni koncepti zdravljenja za ustvarjanje življenja, po katerem hrepenite. BARBARA ANN BRENNAN, ustanoviteljica šole zdravljenja Barbara Brennan School of Healing in avtorica del Moč zdravilnih rok in Prebujajoča svetloba, je ena najvplivnejših zdravilk in duhovnih vodij 21. stoletja. Zdaj se v njeni zadnji knjigi Zdravljenje notranje luči njeno delo nadaljuje z revolucionarnimi novimi podatki o delu z ustvarjalnim procesom na četrti ravni.

Četrta raven ali astralni svet premosti ustvarjalni utrip iz fizičnega sveta v višje ravni resničnosti in manifestacije. Zdravljenje notranje luči prav tako pripoveduje o Barbarinem življenjskem popotovanju in njenih osebnih izkušnjah.

V knjigi 'Zdravljenje notranje luči' boste odkrili:
- Naravo ustvarjalnega procesa z vidika človeške energijske zavesti.

- Kako vsak od nas ustvarja blokade v svojih energijskih poljih; kako so blokade videti, kako medsebojno delujejo in nazadnje povzročijo motnje v naših življenjih; in proces, vpleten v sproščanje blokad in osvobajanje našega ustvarjalnega potenciala.

- Kako razviti in delati s tankočutnim zaznavanjem ter njegovo vlogo pri lajšanju sproščanja blokad v naših energijskih poljih.

- Naravo resničnosti četrte ravni in njeno ključno vlogo v ustvarjalnem procesu.

- Četrto raven, ko se povezuje z zdravljenjem odnosov, in povezave vezi, ki podpirajo te odnose.

Mehka vezava, 24,0 x 17,0 cm, 322 strani.