Količina:

0


Znesek:

0,00

Drožomanija (2. izdaja)

knjiga o peki kruha in peciva z drožmi

Drožomanija (2. izdaja)
 • Drožomanija (2. izdaja)
 • Drožomanija (2. izdaja)
 • Drožomanija (2. izdaja)
 • Drožomanija (2. izdaja)
 • Redna cena:

  29,90 €

 • Popust:

  5,91 € (20%)

 • Spletna cena:

  23,99 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Najboljša knjiga o kruhu za leto 2019 na svetovnem kulinaričnem izboru Gourmand World Cookbook Awards (nagrajena tudi za zbiranje dobrodelnih sredstev). V Sloveniji prodanih že več kot 3200 knjig! Knjiga bo kmalu na voljo tudi v nemščini in hrvaščini.

Ponatis najhitreje razprodane in najobsežnejše slovenske knjige o peki z drožmi! Anita Šumer, svetovno znana pekovka z drožmi ali kislim testom, razkriva svoje znanje in recepte. Drožomanija je na 304 straneh najobsežnejša in prva slovenska knjiga o peki z drožmi, edinstvena pa je tudi, ker v njej najdete tudi ideje za kuho z drožmi.

Zelo primerna je za začetnike, ki so se z drožmi začeli spogledovati, prav tako pa bodo nad njo navdušeni tudi »mojstri« peke z drožmi. Zaradi droži ali domačega kvasa so pekovski izdelki lažje prebavljivi, dolgoobstojni, imajo nižji glikemični indeks, so okusnejši in bolj nasitni.

Drožomanija vsebuje vse, kar je treba vedeti o čudovitem, zdravem in slastnem svetu peke z drožmi. V knjigi so poglavje o žitih in moki ter celoten postopek od priprave droži do peke, 45 receptov s podrobnimi navodili, SOS (vprašanja in odgovori), diagram in urnik peke, beležka za lastne recepte. 304 strani, polnih krasnih fotografij, bodo vse navdušile.

- več kot 300 strani, več kot 45 receptov
- najhitreje razprodana knjiga o peki kruha, 1. izdaja v 3 mesecih
- slovenska zmagovalka na tekmovanju Gourmand World Cookbook Awards v 2 kategorijah (”kruh” in ”zbiranje dobrodelnih sredstev”) in uvrstitev v finale

Trda vezava, 19,5 x 25,5 cm, 304 strani.

O AVTORICI:

Anita Šumer kruh in druge dobrote z drožmi pripravlja že od leta 2013. V svetu je postala znana, ko je svoje dobrote oktobra lani začela deliti na Instagramu – razgrabili so jo tako domači kot tuji mediji. Po letu dni ima več kot 53.000 sledilcev z vsega sveta. Njene fotografije so delili znani Martha Stewart, Tina Maze, slovenska veleposlaništva po svetu in številni drugi. Njeni kratki filmčki imajo več kot 30 milijonov ogledov. Na domačih tleh pa skoraj ni revije, ki ne bi pisala o Aniti in njeni strasti.

Anita peko z drožmi poučuje tako doma kot v tujini, tečaji so razprodani in zelo iskani. Ustvarila je prvo slovensko Facebookovo skupino Drožomanija (peka z drožmi), ki združuje že več kot 3900 ljubiteljev. V njej nesebično deli znanje med vse ljubitelje droži in tiste, ki to postajajo ali si želijo postati. Svoje znanje pa želi približati vsem, ki bi se želeli naučiti vse o drožeh in njihovi uporabi, saj z drožmi narejeni pekovski izdelki niso samo lepi, ampak tudi zelo zdravi in predvsem okusni.

O KNJIGI V MEDIJIH:

- www.24ur.com/... - Slovenka s kruhom zmagala na Kitajskem >>
- okusno.je/... - Kruh, kot so ga pekle naše babice! >>
- www.odprtakuhinja.delo.si/... - Pečemo z Anito Šumer: rešitve za pet začetniških težav pri pripravi droži >>
- www.elle.si/... - O uau! Poglejte kakšne prelepe hlebce peče ta Slovenka! (z receptom!) >>