Šifra 2.0 - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Šifra 2.0

Šifra 2.0
 • Redna cena:

  19,90 €

 • Popust:

  1,00 € (5%)

 • Spletna cena:

  18,91 €

 • ISBN:

  9789617047219

 • Avtor:

  Luigi Ballerini

 • Založba:

  KUD Sodobnost International

 • Datum izida:

  29.01.2019

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Madar mi je povedala, da bodo posebej zame pripravili veličastno presenečenje. Pri štirinajstih letih prejmeš izkaznico in se pridružiš Ekipi, ta trenutek je zelo pomemben. Rekla je, da je svečan. Zdaj vem, kje sem: presenečenje se je že začelo. To bo najsrečnejši dan v mojem življenju.

Toda ko Nič dočaka svoj štirinajsti rojstni dan, nič ni tako, kot si je zamišljal. Presenečenja se vrstijo in zdi se, da ga temeljito urjenje na vse to ni pripravilo ... Sneg je resničen in mraz je resničen in lakota je resnična. In velikanski zaslon, za katerim vidi kopico slaščic, ne deluje. V kakšnem čudnem svetu se je znašel? In kdo sploh je, deček po imenu Nič?

- Knjiga mednarodno priznanega otroškega in mladinskega pisatelja, ki se z otroki srečuje tudi kot zdravnik in psihoanalitik.
- Kaj se zgodi, če tehnologija povsem obvlada človeško življenje? Zgodba, ki jo bodo mladostniki prebrali na dah.
- Zgodba o identiteti, o sprejetosti v okolju in o drugačnosti.
- V Italiji je 3000 učencev Šifri 2.0 podelilo nagrado bancarellino.

Trda vezava, 14,0 x 21,5 cm, 186 strani.