Skrivnost. Zakaj ne deluje pri vas? - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Skrivnost. Zakaj ne deluje pri vas?

Skrivnost. Zakaj ne deluje pri vas?
 • Redna cena:

  19,50 €

 • Popust:

  0,98 € (5%)

 • Spletna cena:

  18,52 €

 • ISBN:

  9789612455354

 • Avtor:

  Dr. Lucija Mulej Mlakar

 • Založba:

  Molga

 • Datum izida:

  03.06.2008

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Knjiga Lucije Mulej Mlakar je namenjena odkritemu soočenju s samim seboj. Brez radikalnega reza v lastne igre človek ne more napredovati ne v manifestaciji materialnega, ne v realizaciji duhovnega. Brez vnovične samokreacije človek ostaja v blatu agonije in bede. Potrebno je soočenje s seboj. Kritično soočenje in sprotno utrjevanje dobrega, ki nas kot zaloga energije dvigne v času depresije in težkih trenutkov.

Če Bog res obstaja, dovoli, da ga iščemo. Naša iskanja sprejema in nas vodi do bistva stvari, kjer veličino in božje lahko začutimo in dojamemo. Iskanja so večna in neskončna, kot je večno in neskončno naše bitje. Bit človeka se vprašuje o usodi. Bit človeka se sprašuje o smislu trpljenja od časa zametkov človeškega.

Skrajni optimizem morda deluje, morda ne. Sugestija in avtosugestija nekomu podari krila, drugega pa zatolče še globje v skrivnost obstoja, ki se po izročilu razkrije šele s fizično smrtjo. Lahko si prigovarjate, da boste na primer obogateli, kar uči Skrivnost. Lahko si prigovarjate karkoli že. Možno je vse, posledice odločitev nosimo sami.

Mehka vezava, 21,0 x 14,0 cm, 102 strani.

O AVTORICI:

Izr. prof. dr. Lucija Luči Mulej Mlakar kot sociologinja in antropologinja v slovenskem prostoru utrjuje poslovno antropologijo ter menedžment osebnosti, ki je nadgradnja raznim oblikam procesiranja človeških vsebin. Razvila je metodologijo za proučevanje značajev ter smer psihosinteze, ki temelji na povezovanju inteligentnosti in inteligenc Budnjani 4 Q (racionalne, čustvene, duhovne in fizične inteligence).