Količina:

0


Znesek:

0,00

Srečnejši od Boga: Spremenite vsakdanje življenje v izredno izkušnjo

Srečnejši od Boga: Spremenite vsakdanje življenje v izredno izkušnjo
  • Redna cena:

    24,00 €

  • Popust:

    1,20 € (5%)

  • Spletna cena:

    22,80 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Vi ste duhovni mojster in morda tega ne veste. To je vaš priročnik. Ustvarjen je bil za vas, od vas. Neale Donald Walsch ne pove samo, kako nam bo uspelo priti čez teden v teh težkih časih, pokaže nam, kako se lahko soočimo z vsakim dnevom, preplavljeni z radostjo in optimizmom.

To ni knjiga o duhovni teoriji. Prinaša načrt, ki lahko spremeni življenja. Knjiga vključuje program, ki ga Walsch imenuje »17 korakov do biti srečnejši od Boga«. Združuje najboljše iz konceptualnih resnic v njegovih serijah knjig Pogovori z Bogom, z najjasnejšim opisom, kako te koncepte obrniti v praktična orodja za spreminjanje vašega življenja na bolje – za vedno.

O KNJIGI IZ MEDIJEV: www.metropolitan.si/...

Mehka vezava, 14,0 x 22,0 cm.

RECENZIJA BUKLA:

Priljubljeni avtor številnih knjig Neal Donald Walsch (1943) velja za pobud­nika prave duhovne renesanse po celem svetu, v začetku letošnjega leta pa je obiskal tudi Slovenijo. Njegova trnova pot, ki se je spremenila v izjemno zgodbo, je navdih za mnoge zlomljene in izgubljene duše. V času največjega trpljenja mu je namreč »nevidna sila iz Nebes« prinesla številna sporočila. Zapisal jih je in nastala je serija knjig Pogovori z Bogom, ki so postale svetovne uspešnice. V pričujoči knjigi je poskusil pojasniti posebne mehanizme v življenju, s katerimi lahko dosežemo »mir v umu, ljubezen v srcu in radost v duši«. V več kot dvajsetih kratkih poglavjih poskuša razjasniti različna vprašanja o naravi stvari in kje in kako v svojem življenju lahko bralec najde prostor za Boga. Sledi 17 konkretnih korakov in nasvetov, kako vsakdanje življenje spremeniti v izredno izkušnjo. Priročnik za duhovno prebujenje.

Beti Hlebec, Bukla 147