Količina:

0


Znesek:

0,00

Vaje letenja (Exercise in flying)

EXERCISE IN FLYING

Vaje letenja (Exercise in flying)
  • Vaje letenja (Exercise in flying)
  • Redna cena:

    15,00 €

  • Popust:

    0,75 € (5%)

  • Spletna cena:

    14,25 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Knjižica z naslovom Vaje letenja, s fotografijami predstavlja izdelke, ki so jih dijaki Šolskega centra Škofja Loka, Srednje šole za lesarstvo, načrtovali in izdelali v šolskem letu 2017/18. V besedilu je opisan let, kot simbol odskoka v odraslost ter razvojne poti mladih ljudi, ki se v izobraževanju spopadejo z izzivom izdelka.

Planica je bila za generacijo 2017/18 odskočni pomol za idejo o izdelku, ki ga bodo ustvarili. V besedilu Leteti brez kril ali izziv planiške klotoide je predstavljena Planica kot izziv in simbol, kjer so mladi ustvarjalci občutili moč svojega potenciala, dvom o novem začetku in možnost uresničitve neke ideje. Njihovi avtorski izdelki, ki so se idejno rodili v Planici, predstavljajo njihov polet v samostojnost in uresničenje sanj. Nekateri so poleteli visoko in daleč, drugi so ostali iskalci resnice na nižjih odskočiščih, vsak pa je z izdelkom in z zrelostnim izpitom pristal v novi življenjski situaciji z izkušnjo uspeha in samozavesti.

Učitelji se učijo skupaj z učenci, napredujejo vsak na svoj način, a skupaj. Da bi svojim učencem omogočili osebnostno rast, dozorevanje v odraslost, da bi v njih spodbudili ekspresijo notranjega sveta, so izumili inovativno metodo učenja, ki so jo poimenovali ustvarjalni proces. Besedilo Razvojna estetika intersubjektivnega samorazkrivanja, razkriva moč razvojnega trenutka pubertete, ki v varnem strukturiranem procesu zmanjšuje razvojne deficite, intrapsihične konflikte in rekonfigurira osebnostno strukturo v odraslo podobo svobodnega človeka. Referenčni izdelek mladih je izraz njih samih, ki bo v njih še po zaključku izobraževanja generiral željo po ustvarjanju, samorazkrivanju in estetiki in bo postal simbol osebnostne in profesionalne rasti ter človeške osvoboditve celo življenje.

Mehka vezava, 15,0 x 21,0 cm, 83 strani.