Vaje letenja (Exercise in flying), EXERCISE IN FLYING - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Zaradi izrednih razmer do preklica karantene ne omogočamo plačil po povzetju. Zaradi omejevanja širitve koronavirusa vas naprošamo, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.
Količina:

0


Znesek:

0,00

Vaje letenja (Exercise in flying)

EXERCISE IN FLYING

Vaje letenja (Exercise in flying)
 • Vaje letenja (Exercise in flying)
 • Redna cena:

  15,00 €

 • Popust:

  0,75 € (5%)

 • Spletna cena:

  14,25 €

 • ISBN:

  9789619198667

 • Založba:

  ŠC Škofja Loka

 • Datum izida:

  18.03.2019

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Knjižica z naslovom Vaje letenja, s fotografijami predstavlja izdelke, ki so jih dijaki Šolskega centra Škofja Loka, Srednje šole za lesarstvo, načrtovali in izdelali v šolskem letu 2017/18. V besedilu je opisan let, kot simbol odskoka v odraslost ter razvojne poti mladih ljudi, ki se v izobraževanju spopadejo z izzivom izdelka.

Planica je bila za generacijo 2017/18 odskočni pomol za idejo o izdelku, ki ga bodo ustvarili. V besedilu Leteti brez kril ali izziv planiške klotoide je predstavljena Planica kot izziv in simbol, kjer so mladi ustvarjalci občutili moč svojega potenciala, dvom o novem začetku in možnost uresničitve neke ideje. Njihovi avtorski izdelki, ki so se idejno rodili v Planici, predstavljajo njihov polet v samostojnost in uresničenje sanj. Nekateri so poleteli visoko in daleč, drugi so ostali iskalci resnice na nižjih odskočiščih, vsak pa je z izdelkom in z zrelostnim izpitom pristal v novi življenjski situaciji z izkušnjo uspeha in samozavesti.

Učitelji se učijo skupaj z učenci, napredujejo vsak na svoj način, a skupaj. Da bi svojim učencem omogočili osebnostno rast, dozorevanje v odraslost, da bi v njih spodbudili ekspresijo notranjega sveta, so izumili inovativno metodo učenja, ki so jo poimenovali ustvarjalni proces. Besedilo Razvojna estetika intersubjektivnega samorazkrivanja, razkriva moč razvojnega trenutka pubertete, ki v varnem strukturiranem procesu zmanjšuje razvojne deficite, intrapsihične konflikte in rekonfigurira osebnostno strukturo v odraslo podobo svobodnega človeka. Referenčni izdelek mladih je izraz njih samih, ki bo v njih še po zaključku izobraževanja generiral željo po ustvarjanju, samorazkrivanju in estetiki in bo postal simbol osebnostne in profesionalne rasti ter človeške osvoboditve celo življenje.

Mehka vezava, 15,0 x 21,0 cm, 83 strani.