Od krušnih do bonus staršev - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Od krušnih do bonus staršev

Od krušnih do bonus staršev
 • Redna cena:

  24,99 €

 • Popust:

  2,50 € (10%)

 • Spletna cena:

  22,49 €

 • ISBN:

  9789612615055

 • Avtor:

  Jesper Juul

 • Založba:

  Didakta

 • Datum izida:

  13.04.2019

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Priložnosti in izzivi sestavljenih družin. Tako kot pred tradicionalnimi družinami se tudi pred sestavljenimi odpirajo enake pasti. Jesper Juul v knjigi opisuje nekatere najpogostejše in najbolj pomenljive, naniza pa tudi predloge in smernice, kako jih je mogoče preprečiti, prestati ali odpraviti.

Tako kot pred tradicionalnimi družinami se tudi pred sestavljenimi odpirajo enake pasti. Jesper Juul v knjigi opisuje nekatere najpogostejše in najbolj pomenljive, naniza pa tudi predloge in smernice, kako jih je mogoče preprečiti, prestati ali odpraviti. Ker je življenje takšno, kakršno je, knjiga ne ponuja »10 praktičnih namigov«, ki naj bi vas samodejno za vselej obvarovali pred vsemi napori in težavami ali občasno bolečino, kakršno tu in tam prinese vsakdan.

Jesper Juul spodbuja starše in nasploh odrasle, naj v novo družino ne prinesejo zgolj ljubezni in čuta za odgovornost, ampak naj v kovček spakirajo tudi voljo do osebne rasti, razum in sposobnost
obvladovanja konfliktov.

Mehka vezava, 23,0 x 15,0 cm, 100 strani.

- »Navdiha poln priročnik za vse, ki bi radi razvijali takšno družinsko življenje, da se lahko vsak od družinskih članov razvija in cveti.« - Publishers Weekly
- »Jesper Juul je eden od dvanajsterih vodilnih mislecev, navdihovalcev in vizionarjev našega časa.« - Die Zeit