Feng šuj: 101 nasvet za vaš dom - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Feng šuj: 101 nasvet za vaš dom

Feng šuj: 101 nasvet za vaš dom
 • Redna cena:

  23,90 €

 • Popust:

  1,20 € (5%)

 • Spletna cena:

  22,70 €

 • ISBN:

  9789619454176

 • Avtor:

  Richard Webster

 • Založba:

  Zavod Gaia planet

 • Datum izida:

  17.04.2019

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Zdaj lahko tudi vi v svojem domu ustvarite majhne spremembe, ki vas ne bodo stale veliko denarja in ki lahko spremenijo vaše življenje. Feng šuj je kompleksen in celosten sistem teorije in prakse, ki temelji na predpostavki, da lahko vsaka stvar v našem okolju bodisi spodbuja bodisi zavira vitalno energijo. Ta veda, ki so jih Kitajci razvili pred več kot 4000 leti, postaja vse bolj popularna tudi na Zahodu kot nov pristop k notranjemu oblikovanju.

Medtem ko je mnogo knjig o feng šuju namenjenih zgolj lastnikom hiš, je ta svetovna uspešnica namenjena tudi podnajemnikom in lastnikom stanovanj, saj načela feng šuja razloži tudi na ravni sob in ne zgolj celotne hiše.
V knjigi boste našli 101 uporaben nasvet, nasveti pa so logično podani glede na prostore v hiši, zato boste knjigo zlahka uporabili, kadar boste želeli nekaj spremeniti ali dodati novo opremo ali okrasni predmet. Poleg nasvetov pa boste v knjigi našli tudi ogromno uporabnih informacij, zakaj so načela feng šuja takšna, kot so, zaradi česar se boste izognili marsikateri napaki, na primer postavitvi več ogledal v svojo spalnico.

UREDITE SI DOM:

Če pravkar kupujete hišo ali stanovanje, se boste naučili, kaj je pomembno pri tlorisu, na kaj biti pozorni pri domu v eni ali več etažah, stopnicah, postavitvi vhodnih vrat in še več. Če želite izboljšati svoj trenutni dom, pa se boste naučili, zakaj trenutno oblikovanje morda ustvarja negativno energijo in kako lahko to spremeniti z nekaj majhnimi spremembami.
S tem čudovitim in praktičnim priročnikom za začetnike, ki vas bo naučil opremiti vsako sobo posebej, boste v hipu v svoj dom vnesli pozitivno energijo in harmonizirali njegove elemente. Odkrijte preproste načine, kako odpraviti težave, ne da bi za to morali zapraviti denar za drage prenove!
HARMONIJA DOMA:

Knjiga 101 feng šuj nasvet za vaš dom vas bo naučila, kako svoj dom preobrazite v magnet za srečo in obilje. Z ustvarjanjem majhnih sprememb boste uporabili univerzalne sile in v svoje življenje povabili zdravje, bogastvo in zadovoljstvo.
Prestavite pohištvo za večje ravnovesje in harmonijo …. Obesite vetrni zvonček za več pozitivne energije … Dodajte v spalnico rastlino za boljši pretok energije … Spoznajte starodavne kitajske rešitve in opazujte, kako se bo vaše življenje spremenilo med vašim učenjem:

- kako oceniti trenutno feng šuj energijo v svojem domu
- kako na kreativne načine uporabiti kristale, barve, ogledala in razporeditev pohištva za pritegnitev več pozitivne energije v svoje življenje;
- kaj storiti z negativno energijo, ki morda prihaja od vaših sosedov;
- kako s fontanami in akvariji privabiti denar.

Mehka vezava, 21,0 x 13,5 cm, 140 strani.